sunnuntai 7. elokuuta 2011

high five for high life

Kesäloman neljänneks viimenen päivä ja tylsistyn yksin kotona, ei näin. Päivän kohokohta oli se kun kävin ostamassa perunajauhoja, noei sentään. Eilen oli tosiaan se tanssiesitys, oli ihan kirkasta ja kiva ilma ehkä tuntia ennen meijän esiintymistä, ja tietty sit heti alko sataa ihan kaatamalla ja yleisö väheni aika lailla. Mut ei se mitään, oli se kivaa silti. Meitä ennen oli varmaan sata flamenco- ja rivitanssiesitystä, joita en olis millään jaksanu kattoo. Meijän esitys meni tosi hyvin vaikka esiintymässä oli ne kaheksan ihmistä, saatiin kovimmat taputukset! (:
Lisäilen tänne kuvia jos jostain saan.

Oon väsäilly tänään itelleni kalenteria, se muistuttaa aika lailla viis vuotiaan tekelettä... Oon varmaan viiden vuoden ajan ostanu Demi kalenterin, täyttäny sitä pari viikkoa ja sit se on vaan unohtunu, päätin tällä kertaa säästää nekin rahat ja tehä ite!

ps. Tietääkö kukaan nettikauppoja mistä vois ostaa semmosia prinsessaverhoja, tai tiiättekö missä olis myynnissä? I want!

8 kommenttia:

  1. ostin tänä vuonna mun kolmannen demi-kalenterin :D ne on ensimmäiset mitkä oon jaksanu täyttää loppuun asti, kaikki edelliset ala-asteelta on parin kuukauden päästä unohtunu täyttää :D

    VastaaPoista
  2. Ihan sika kiva toi kalenteri!!!!!! Ja osta ikeasta se ;)

    VastaaPoista
  3. Miksu, niimpä :D joka vuos mietin sillee et joo nyt mä oikeesti täytän tätä joka päivä, mut ei!

    Nella, kiitoksii JA KU MÄ EN PÄÄSE KOSKAAN IKEAA ): tuun teijän mukaan joku kerta

    VastaaPoista
  4. toi kalenteri on sika hieno!:)

    http://suklaakastike.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. saijaa toi kalenteri on iha super kiva ! (::

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!