perjantai 12. elokuuta 2011

Good morning Finland!


  Mä jotenki arvasin ettei ensimmäinen päivä lähe ihan hyvin käyntiin...
-Sähköt meni poikki tasan 9.00, arvatkaa kaks kertaa olinko valmis sillon.
-Taivas oli ihan kirkas kun lähin pyöräilee kouluun hyvillä mielin koska hiukset oli just kivasti! Viis minuuttia ja taivas repes, olin ku uitettu koira.
-Vihaan mun lukkaria

En myöskään tykkää noista aamuherätyksistä, kukaan järkevä ihminen ei oo virkee ja hyväntuulinen 6.45 aamulla... Okei ehkä mä en nyt valita enempää. Oli se kivaa nähä kavereita pitkästä aikaa ja silleen, tänään kävin vaihtaa vielä kerran noit valinnaisaineita, koska halusin tähän syksyn tanssikurssiin. Keväällä odottais sit toi tukioppilaskurssi.
Aah, nyt on viikonloppu ja kaikki hyvin, käytiin kattoo tänään se Apinoiden Planeetan Synty, ihan älyttömän hyvä! Menkää oikeesti kattoo, mulla tuli kyyneleet silmiin niiin monta kertaa :( Voisin ehkäpä mennä nukkumaan päin, heipsun!

4 kommenttia:

  1. Onks teillä jaksojärjestelmä? Vähn kiva jos valinnaiseks sais tanssikurssin. Kuin ei meil.oo tommosii? Mitä muita valinnaisia teillä on?

    VastaaPoista
  2. Regina, joo on! Ja meillä oli aika paljon niitä, 2 pitkää ja kaks lyhyttä, lyhyitä oli just noit tanssikurssi, mopokurssi, tukioppilaskurssi jne... niit oli tosi paljon!

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!