keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kauhein yö ikinä

Haha, eilisen yön muistan varmaan ikuisesti! Mentiin Pinjan kanssa Monalle yöks ja nukuttiin niitten huvimajassa, joskus illasta monan sisko tuli hakkaa niit seiniä ja ikkunoita, pelästyttiin ihan sairaasti!
Sitte kun tuli tosi pimeetä, lähettiin ottaa kuvia siin lähellä, laitettiin kamera sellaselle bussipysäkille ja otettiin ihan rauhassa kuvii, sit Pinja alkaa tuijottaa siinä vieressä olevaan ojaan ja kuiskaa meille et tuol ojas on joku, mä näin ihan selvästi valkoset jalat. Ei me tietenkää uskottu sitä, ja mona sano et mennään vaik kattoo ettei siel mitää kuiteskaa oo. Mä olin ihan paniikissa ja jäin sinne pysäkille, sit kaikki tapahtu tosi nopeesti, joku möykky hyppäs sielt ojasta ja näin vaan ku Pinjan selkä loittoni, se juoksi ihan täysii vaikka sil oli jalka murtunu, mä lähin sen perään itku kurkussa koska pelästyin ihan sairaasti. Sitten kuuluu vaan nauruu ja Mona huutaa et tulkaa takas, se on vaan Ninni! Tosta jäi ikuiset traumat!

vG2QEX on Make A Gif, Animated Gifs


5 kommenttia:

 1. halleluja ninni on iha söpö noissa kuvissa:--)

  VastaaPoista
 2. -siri-, jep :D
  hebsuu, onhan se :D

  VastaaPoista
 3. saija oon lukenu sun blogii jo toooosi kaua ! Ja jokapäivä vaa käyn kattoo ootko kirjotellu uusii postauksii, oot ihana !<3:)

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!