sunnuntai 30. joulukuuta 2012

DIY farkkutakki

Ostin pari viikkoo sitten kirppikseltä neljällä eurolla ton ihan tavallisen farkkutakin just tähän tarkotukseen, en meinannu millään löytää mitään kivaa pitsiä joten kävin sitten kangaskaupasta hakemassa samaa pitsiä mistä mun verhot tehtiin. Sit vaan leikkasin koko ton selkäosan pois ja ompelin ton pitsin käsin kiinni, koneella se tuntu niin hankalalta mut pakko varmaan yrittää silläkin että toi varmasti pysyy. Tykkään tosta tosi paljon mut harmi vaan että toi takki itessään on varmaan pari kokoa liian iso mulle, en tietenkään tajunnu sovittaa sitä ennen kun ostin... Mut mitäs tykkäätte!

13 kommenttia:

  1. Hahah, itellä on tismalleen sama projekti menossa! :-D Pitäis vaan löytää jostain hyvää pitsikangasta, kirppareilta ei oo löytynyt joten seuraava askel ois varmaan kangaskaupat :d
    Mut näyttää tosi kivalta! Aa en malta oottaa et pääsen itekki ompelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mäki yritin ettii kirppikseltä mut ei löytyny mitään, toi kangas mitä mä ostin makso jotai 5-6e eli ei oo kallista! :)

      Poista
  2. Waau tosi siisti! :)

    VastaaPoista
  3. wau, ihana!:) ite oon suunnitellu et tuunaisin vaikka mitä vaatteita jotka lojuu kaapissa, mut en oo saanu aikaseks + oon aika tumpelo käsitöissä. mut toi farkkutakki näyttää tosi kivalta, himottais saman tyylinen kyl...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kannattaa lähtee vaa kokeilee ideoita mitä olis mielessä, mun mielestä just kirppikset kannattaa kiertää läpi ennen kun menee ostaa kaupasta koska se tulee paljon halvemmaks jos se ei sitte vaikka onnistukaan, paitsi tietty alennusmyynneistä saattaa löytää tosi hyvin! rohkeesti vaan kokeilee ja jos joku menee pilalle tai ei onnistukkaan niin ainaki seuraavalla kerralla tietää sit jo vähän paremmin :)

      Poista
  4. Vau tosi hieno! Oot kätevä käsistäs. Pitsi vaatteet on muuten tosi ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mä tykkään kans hirveesti pitsistä vaatteissa, onneks kaupat on täynnä ihania pitsijuttuja (:

      Poista
  5. Tosi hienosti tuunattu! :) Tommonen ois kiva joskus itsekin kokeilla tehdä :P

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!