maanantai 24. joulukuuta 2012

Christmas eve

Meijän perheen joulu suju aika perinteisesti ja rauhassa, aamulla joulupuurot- ja saunat ja illasta isovanhemmat tuli syömään ja kyllähän muuten syötiin! Joulupukilta paljastu ihan hirvee kasa ihania lahjoja, siskolta sain lahjakortin ja bodyshopin hajuveden, isovanhemmilta taas tuli suklaata ja maailman ihanin vaaleenpunanen viltti ja äitiltä ja iskältä nyt esimerkiksi Piece of Norwayn pinkki jumpsuit ja kauan toivottu objektiivi, sekä pari kirjaa joista toinen on nälkäpelin eka osa englanniksi! Huomenna olis suuntana lahti ja joulu numero 2, vielä kerran ihanaa joulua kaikille!♥

4 kommenttia:

 1. Ihanii kuvia! :)
  Mulla olis yks kysymys sulle: kun sinul on toi fisheye, saatiin ilmeisesti just sama meiän perheen yhteiseen kameraan, niin mietittiin että pystyykö tuol zoomaamaan ollenkaan :o Sori mie oon tyhmä tiiän mutta ei oo niin hirveesti kokemusta noista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysty zoomaamaan ainakaan tolla mikä mulla on, en oo varma onks niitä sit semmosis millä pystyy! Se tuntuu aluks tosi hassulta mut siihen tottuu kyl tosi nopeesti :)

   Poista
 2. Mäki tykkään toi on nii mukava!!

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!