sunnuntai 9. joulukuuta 2012

LAZY SUNDAY

En ees muista koska olis viimeks ollu ihan oikee vapaapäivä ettei olis mitään pakollista tekemistä. Eilen käytiin illalla suorittaa isosjuttuja eikä keksitty sen jälkeen enää mitää tekemistä joten lähettiin kotiin päin, mä menin leffavuokraamon kautta ja oli toi oli kyllä oudoin leffa vähään aikaan. Tänään lähettiin aamusta äitin ja mummun kanssa käymään kirppiksellä ja kaupassa, eipä meijän ainut hyvä kirppis pettäny tälläkään kertaa!
Farkkutakki 4e pitsipaita 2e + laukku 2e / lämpösuoja 3,20e ja ripsari n.13e
Sieltä löyty farkkutakki josta lisää myöhemmin ja H&M:n pitsipaita jota oon katellu kaupassakin. Vikaks löysin vielä superkivan laukun mut kotona huomasin että taitaapi olla entisen tupakoitsijan laukku, ihan oikeesti jos laittaa kamojaan myyntiin ni vois kyllä vähintään tuulettaa ne. Koko laukku haisee sisältä ihan hirveeltä, mä en kehtais kyllä laittaa tommosta ees myyntiin!

7 kommenttia:

 1. parast ripsarii toi!! ja haha katoin kans tota farkkutakii kun kävin täs vähäaikaa sit siel:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nii kallista et toivottavasti on hyvää! Ja aijaa hahhah :D

   Poista
  2. sä voit sit kertoo oliks toi hyvää ku oon metsästäny hyvää ripsarii >.<

   Poista
  3. jos sulla on tällaset ripset kun mulla eli ihan tikku suorat eikä taivuttamalla ja normi ripsarillakaan pysy kauaan kaarevina niin toi on sika hyvää toi vedenkestävä! : )

   Poista
  4. Ainaki yhen käyttökerran jälkee tuntu hyvältä, vähä päiväl itkettiki ku leikkasin sipuleita mut siltiki pysy ihan täydellisenä! :D

   Poista
 2. jos haluut osallistuu siihen persoonallinen kalenteri-kilpailuun niin sulta unohtu sähköposti, et sinne vaan laittaa kommentin alle jos haluut osallistua :: )

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!