torstai 27. joulukuuta 2012

I like my money right where I can can see it, hanging in my closet.

Olin tänään ilosena jo seittämän aikaan hereillä koska Vero Modassa oli kanta-asiakkaille tarjous että aletuotteiden normihinnoista sai kaikista -70% alennusta, jonot oli kassalta ulko-ovelle asti mut hyvin pääsi rauhassa sovittelee! Sain vihdoin ostettua noi tummanpunaset housut ja tais olla viimenen kappale oikeeta kokoa, alennuksen kanssa noitten hinnaks tais jäädä vaan joku vajaa 11e! Joku oli jättäny sinne pukkariin tosi kivan valkosen neuleen ja se lähti myös mukaan, hintaa tais sillä olla joku 8e. Pitihän se käydä myös H&M alet kattomassa vaikka siellä pyörii vaan ne samat paidat, sieltäkin lähti kympillä noi alemmat housut, värin nimestä ei oo mitään tietoa mut ihanan väriset kyllä on! 
Helsinkiin en tänä vuonna taida jaksaa ees lähteä, te jotka siellä päässä olitte, oliko yhtä paha kaaos kun viime vuonna? 

3 kommenttia:

  1. Ite olin helsingissa tänää ostoksilla löyty tosi paljon kaikkee kiva pari ale juttuakin.Ruuhka ei ginassa ollu niin paha kun viime vuonna,mutta cubus,bikbok ja carlings oli tupaten täynnä.Jonotin tunnin aina liikettä kohden että pääs sovittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep just ginassa mäki oottelin pari tuntia! mut hyvä jos löysin kivoja juttuja :)

      Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!