lauantai 11. elokuuta 2012

Yks yksinäinen Helsingissä

Työt loppu eilen ja mä päätin nyt pitää tän hyvän heräämisrytmin ja lähin 07.30 bussilla kohti Helsinkiä. Rossin piti tulla mukaan mut ei se tullukkaan, ja meijän piti tosiaan mennä ottaa kuvia mut emmä yksin sitte
halunnu joten menin vaan tuhlailee palkkarahoja.Kadut oli ihan autioita joskus tossa ennen yheksää, siel oli tosi kiva käppäillä ja vaan ihmetellä. Mulla oli iPodiin kirjotettu ostoslista mitä ostan ja mitään muuta en saa ostaa, mutta kuinkas kävikään? En löytäny_mitään_ mitä mun olis pitäny ostaa, ne valkoset conssit oli etusijalla ja kävin jokaisessa kenkäkaupassa mut ne vaan nauro ja sano että loppuunmyyty. En oo vissiin ainut joka on käyny kyselemässä... Yhentoista aikoihin iski jäätävä päänsärky ja vähän sen jälkeen lähin jo kotiin.
Ja mitä sitten löyty, toi monkin paita on ehkä ihanin ikinä(en saanu siitä hyvää kuvaa mut toi on semmonen ohut kauluspaita), katoin sitä jo nettikaupassa mut se oli niin kallis etten ajatellu edes sovittaa sitä mut nyt kun kerran oli rahaa niin mikä ettei! Cubuksesta normaalit tummansiniset farkut ja mustat korkeavyötäröiset, noi farkut on vaan parhaita. Viime viikolla tilasin muuten ginasta ihanat viininpunaset farkut jotka vähän näkyy tossa tokassa kuvassa!
 H&M:ltä perus toppi ja ponnareita, ja vähän uusia meikkejä jotka on ollu ostoslistalla varmaan kolme kuukautta. Kaupan päälle sai pinsetit ja kulmaharjan(?) mikä oli hyvä juttu koska pinsettejä olisin seuraavaks lähteny metsästää! Monkista vielä uus lompakko ja sen jälkeen juoksin bussiin ja kotiinpäin!

12 kommenttia:

  1. heei miten oot saanu nuo kuvien välit noin pieniks?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiedääää, oon aina vastannu et html koodista mutku ei se sieltä voi olla koska en ymmärrä siitä mitään :D kai se jotenki liittyy siihen minkä ulkoasun valitsee näist bloggerin omista sielt ulkoasukohdasta siis. sorry en osaa auttaa!

      Poista
  2. herranjestas sä lähit aikasin stadiin :D mis sä asut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah instagrammis tultiin ihmettelee iha samaa :D asun lohjalla ihan tässä about tunnin dösämatkan päässä

      Poista
  3. oi vitsi tää on iha huippublogi ! :) jään seurailemaan.

    ps. kiva nimi sulla :D

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!