keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sisustusjuttuja

Mulla oli ihan selvät suunnitelmat pienempänä et peruskoulun jälkeen lähen opiskelee sisustussuunnittelijaksi. Ja tosta ei ees oo kauaa, varmaan seiskalle asti olin hiljaa mielessäni miettiny et mä oikeesti teen sen. Nyt en oo kyllä enää samaa mieltä, koska en tiedä yhtään mihin aijon hakea. Muistan kuinka me Nellankaa piirrettiin jotain ns. kaupunkia ja huoneita, ja aina kun sain äitin ja iskän suostuteltua vaihtaa mun huoneen järjestystä niin piirsin sen järjestyksen paperille. Kävin kuutisen vuotta kuvataidekoulua siis ihan normikoulun lisäks ja tähänki päivään asti muistan varmaan kaiken mitä mä siellä opin, puol vuotta olin semmosessa ns. arkkitehtuuriryhmässä jossa just suunniteltin kaikkee tommosta!

Luultavasti tän vuoden puolella mä saan ''muuttaa'' ensimmäistä kertaa elämässäni, en tosin kauheen kauas vaan tohon mun huoneen alapuolelle meijän kellariin jossa mun sisko nyt asustelee. Mun molemmat isosisarukset on asunu siellä ja oon ollu niin kateellinen jo monta vuotta, koska mun huoneessa on ovet olohuoneeseen ja keittiöön joten tästä aina kuljetaan läpi joka paikkaan. Oon suunnitellu ton alakerran huoneen omaan käyttöön jo niin monta kertaa ettei pysty ees sormilla laskea, nyt kun se ehkä toivottavasti tapahtuu oikeesti, mittasin joka ikisen seinän, kolusin ikean nettikaupan läpi ja mietin jokaisen yksityiskohdan mitä sinne haluaisin. Mulla ei oo mitään kuvia tosta huoneesta(vielä) mut sen voin sanoa et se on niin tyhmän muotonen ja kauheen vaikee huoneeks mut onneks mielikuvitusta riittää ja ajattelin nyt vähän avata mun mieltä minkälaisen mä siitä huoneesta oikeesti haluaisin:

1. Valoisamman ja lämpimämmän
Koska se on melkeempä kokonaan maan alla, siellä on vaan kolme säälittävän pientä ikkunaa. Ja samasta syystä ihan sairaan kylmä. Emmä tiedä, joku ihana lamppu olis kiva ja ehkäpä toimiva patteri, tai kyllä se patteri nykyään kai toimii mut muutaman kerran on huomattu et aijaa kappas patteri ei oo päällä ja siellä on ollu jotain 13 astetta. 


2. Prinsessaverhon ja vaaterekin
Oon katkera teille joilla on pienenä roikkunu katosta ihana valkoinen prinsessaverho, mulla ei sitä ikinä ollu ja nyt kymmenen vuotta liian myöhässä mä hankin omani ikeasta ja arvatkaa mitä? Tuolla se kellarin hyllyssä on nyt yli vuoden ollu koska en oo saanu laittaa sitä tähän nykyseen huoneeseen... Vaaterekki olis kans ihan ehdoton, haluisin väkertää siihen alle jonkun kivan tason mihin saisin laitettuu mun vähäiset kengät ja jotain muuta kivaa.

3. Valkoset kalusteet
Tonne vissiinkin jätetään nykyiset kalusteet mitä siellä nyt on, kirjahylly ja semmonen hyllykko missä on TV. Oon kuolaillu ikeasta tätä vaatekaappia koska mulla on niin paljon kamaa ettei ne oikeesti mahdu mihinkään pieneen lipastonlaatikkoon, oon tarkasti mitannu jokaikisen seinän ja toi olis just sopiva sinne! En missään nimessä haluu ainakaan tummia huonekaluja koska se tosiaan on aika pimee luola joten valkoset olis vähän kivemmat.

4.Valokuvaseinän
Samalle seinälle mille ajattelin tota vaatekaappia sopis ihan sikahyin jonkunlainen valokuvaseinä, mulla on kuvia vaikka kuinka paljon nyt jo teetettynä joten se oli aika helppo tehdä!

Saan sen huoneen valmiiks luultavasti sitten kun on aika muuttaa jo pois kotoa mut tämmösiä olis mielessä! (:

11 kommenttia:

 1. oioi kiva postaus saija! ja voi muistan niin ku aina piirreltiin niitä haha!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksiaaa! hahaha vois yrittää ettii ne joskus :D

   Poista
 2. mulla on samanlainen yöpöytä kun tossa ekassa kuvassa:)

  sit ku se huone on valmis nii laita kuvia:)

  VastaaPoista
 3. tääl on vaan kaks ikkunaa.. :D

  VastaaPoista
 4. pitäiskö se huone maalata valkoiseksi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluisin maalata sen mut ne seinät on semmoset niinku puiset jos tiiät mitä tarkotan et ne ei oo ns.tasaset vaan niitten puujuttujen välissä on rako :D en osaa selittää mut nii ainakaa sitä ei voi tapetoida joten en osaa sanoa pystyiskö sitä maalata

   Poista
 5. Oi vitsit miten ihana ulkoasu ja blogi! Sä oot todella kaunis, jään seurailemaan :)

  ♥ anni-emilia.blogspot.fi

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!