keskiviikko 1. elokuuta 2012

Elokuun ensimmäinen

Mä en oo ikinä ollu näin väsyny kun nyt. Mulla alko siis maanantaina työt Prismassa, jännitti ihan sairaasti mennä sinne mut onneks tiesin ees vähän jotain koska olin viime taxvärkin s-marketissa. Nyt alkaa pikkuhiljaa oppia et mihin eri hammastahnatuubit ja nenäliinapaketit kuuluu, mut toi on oikeesti tosi rankkaa vaikka työpäivät on vaan kuus tuntia. Pari kertaa oon miettiny et nyt mä voisin nukkuu kotona ja olla rannalla mut oikeesti tykkään tosta tosi paljon ja kaikki aamuherätykset ja viiden kilon pahvilaatikoiden kantelu on sen arvosta. Jos vaan ens kesänä pääsen ni meen ehdottomasti uudestaan (ja tarviin rahaa koska oon päättäny et lähen englantiin uudestaan ens vuonna, moi äiti). Joka paikkaan särkee ja univelat on järkyttävät mut mä tykkään silti!
En varmaan kerkee paljo mitään tekee viikolla, eilen näin pitkästä aikaa Heidiä ja Nellaa ja kun tulin kotiin, nukahdin melkeen heti. Yritän viikonloppusin päivitellä tänne puolelle jos jotain päiviteltävää nyt ees on, kertokaa toiveita ja ehdotuksia ja semmosta, hyvät lomanjatkot teille keillä lomaa vielä on!

10 kommenttia:

 1. miten oot saanu noi kuvat toli yhtee ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä yhtään, tota on kysytty ennenki mut kai mä oon joskus HTML koodii vahingos muutellu ja ne meni tolleen :D en osaa valitettavasti auttaa

   Poista
 2. MÄKI HALUUN ENGLANTII SUNKANS !!! - mona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo me oltais 16 ens vuon eli saatais varata hotelli kahestaa ja eikai lentämisee mitää ikärajoja oo(kai) KYL ME VARMAA PÄÄSTÄÄ PARIKS VIIKOKS KAHESTAA ULKOMAILLE?! :D

   Poista
  2. eiks se oo et 17 vuotiaan saa matkustaa ulkomail ilma aikuisii!

   Poista
  3. Mä en tiiä yhtää mut luulis ettei kauhee nuoren sais matkustaa yksin et varmaa on just joku 17 se raja!

   Poista
  4. on se koska henna ja matias lähteeee engalntiii kahestaa! :D

   Poista
  5. lentää saa 16 vuotiaana! mutta hotelli voi olla aika vaikeee varata, meijäki piti vähä aikaa ettii hotellii joka ottaa vastaa 17vuotiait, ku niis olis usein pitäny olla luottokortti jne.

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!