perjantai 24. elokuuta 2012

Aika mustavalkonen sää joten niin on kuvatki

Hirvee viikko takana! Maanantaina tunsin jo että ihan ku olis kurkku vähän kipee... ja siitä se lähti. Tiistaina raahauduin puol kuolleena kouluun vaan sen takia että menin suoraan koulusta ''työhaastatteluun'' ja sain paikan seurakunnan toimintakerhonohjaajana. Samana iltana koin elämäni hirveimmän päänsärkykohtauksen ja jäin seuraavana päivänä ihan suosiolla kotiin. Pahin aika tulla kipeeks koska taas torstaina piti olla terveenä ja iloisena vetää seiskoille ryhmäyttämispäivä, ja kaiken ton jälkeen oon niin väsyny että viikonloppu tuli taas hyvään kohtaan. Äsken lähin lohjashopping  kierrokselle eli puol tuntia aikaa, juoksin H&M:lle ja revin kaikki villapaidat hyllyistä mitkä löysin ja tommonen ihana viininpunanen yksilö lähti mukaan.
Buuuu joo mä tästä lähden vanhojen salkkareitten pariin ja jotain, toivottavasti tulis kivat ilmat ja pääsisin kunnolla kuvailemaaan, seuraa kaivataan!Ja ainiin, sain tettipaikan Subwayltä!

Ja vielä yks asia, onks ketään lohjalaisia menossa isoskoulutukseen? (:

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja banneri on aivan upea! Jäänpäs seurailemaan tulevia postailuja ;-)

  riasown.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Aijoks mennä isoseks? :)

  VastaaPoista
 3. minkä kokonen toi paita on ja mitä kokoo käytät yleensä? (: ajattelin meinaan tilata tommosen ja noi H&M koot nyt saattaa heitellä miten sattuu :D ps. sun blogi on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on s ja yleensä käytän just xs/s, mut toi s on just hyvä semmonen ettei oo liian tiukka semmone vähä löysä (:

   Poista
 4. MINÄMINÄMINÄ oon tulos isoskoulutukseen!! :-)

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!