sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Suklaakuorrutetut paholaisenkakut

Hui viimenen lomapäivä! Tänään olis ollu Pinjan rippijuhlat joihin en lopulta päässykkään, ulkona on niin kuuma että sinne pyörtyy joten päätin kokeilla ekaa ohjetta mun synttärilahjaks saadusta muffinssikirjasta!
Ainekset: 
- 3,5 rkl pehmeää margariinia
- 115g sokeria
- 2 kananmunaa
- 115g vehnäjauhoja
- 0,5tl ruokasoodaa
- 25g kaakaojauhetta
- 1,25dl smetanaa
Kuorrute:
- 125g tummaa suklaata
- 2rkl hienoa sokeria
- 1,5dl smetanaa

1. Laita margariini, sokeri, kananmuna, jauhot, kaakaojauhe ja sooda kulhoon, sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi. Kääntele smetana joukkoon ja lusikoi taikina vuokiin.
2. Paista kakut 180-asteisessa uunissa 20 minuutin ajan, siirrä jäähtymään.
3. Kuorrute: murra suklaa lämmönkestävään astiaan, nosta se poreilevan vesikattilan ylle ja hauduta välillä sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut. Anna jäähtyä ja lisää joukkoon sokeri ja smetana. Levitä kuorrute kakkujen päälle ja anna jähmettyä kylmässä ennen tarjoilua!
Ei nyt ihan näytä samalta ku mallikuvassa mut ihan sairaan hyviä!

2 kommenttia:

  1. I've been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It's pretty worth
    enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did,
    the internet will be much more useful than ever before.
    My website - best hgh

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!