sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pienet ostokset

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tää viikonloppu on ollu tosi kiva, Milja, Suvi ja Julia tuli meille perjantaina yöks ja oli ihana nähä pitkästä aikaa! Käytiin kaupassa ja tehtiin ruokaa, kateltiin leffoja ja nukuttiin seuraavana päivänä melkeen kahteen. Tänään ryhdistäydyin ja heräsin ajoissa ja lähin heti kattelee miltä sokoksen 3+1 päivät tällä kertaa näytti. Meijän pieni Sokos oli ihan täynnä ihmisiä ja tällä kertaa mä löysin kans muutaman kivan jutun. 
We Care Iconin - tuotteita oli tosi paljon tarjouksessa ja mä heitin viime viikolla melkeen kaikki mun kynsilakat pois, suurin osa niistä oli jo tosi vanhoja ja ihan kuivuneita. Näistä löyty paljon kivoja värejä ja makso vaan 1,90e/kpl joten nää kolme lähti mukaan, toivottavasti olis hyviä!
[1]Ripsari ja huulipuna on myöskin We care iconin, mulla on ennestään toi sama huulipuna mutta eri värisenä ja sen oon todennu tosi hyväks vaikka en huulipunia hirveesti käytäkkään. Ripsarin ostin vaan sen takia että se oli halpa ja edellinen vetelee ihan viimesiään! Nää makso 1,90e ja 2,90e.
[2]Toi sama kuivashampoo on tainnu olla joka kerralla tarjouksessa ja aina mä sitä tuolta ostan koska toi on vaan yksinkertasesti parasta mitä oon käyttäny, tää oli 3,90e!

2 kommenttia:

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!