lauantai 2. maaliskuuta 2013

Long time no see

Heipsun pitkästä aikaa! Koko viime viikon olin jo ihan innoissani keväästä ja kesästä, laskettiin jäljellä olevii koulupäiviä (62!) ja uskaltauduin kaivaa conssit käyttöön ja liukastelin niillä sit koululle, varpaat jääty välittömästi mut ees hetken tuntu jo vähän keväältä. No nyt on pakkasta taas ihan liikaa enkä ees haluu mennä ulos. Näin muuten torstaina Miljaa, Juliaa ja Suvia koulun jälkeen ja eilen käytiin kans sivistäytymässä teatterissa äitin kaa, siihen päälle viel harkat ja parit kokeet niin siinä mun koko viikko sit menikin. 
Tänään mulla oli aamulla aika kampaaja ja sinne jäi reilut 4cm mun hiuksia, tuntuu hirveen lyhyiltä mut ne oli kyllä aika jäätävässä kunnossa ja kasvaahan ne takas. Tossa toisiks alimmassa kuvassa näkyy muuten vaatteita mitä ostin viime viikolla sieltä Jäähallin kirppikseltä, tykkäsin siitä tosi paljon ja yritetään varaa meille oma pöytä parin viikon päästä. Alkuviikosta sain myös nellyltä mekon jonka tilaamista oon oottanu kaks vuotta ja vihdoinkin sain sen, haluutteko kuvaa?

5 kommenttia:

 1. kyllä toi mekko kiinnostaa :-) ja miten teet sun nutturan ois kiva kokeilla itekki tehdä? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei! (: ja ei tossa oo oikeestaan mitään tapaa miten teen sen, ensin vaan hiukset korkeelle ponnarille ja sit pinneillä laitan sitä kiinni joistan kohdista :D toi on tommonen kotinuttura!

   Poista
 2. Laita ihmees se kuva:)

  VastaaPoista
 3. missä toi jäähallin kirppis on?? kun jäähallilla ei kai samassa rakennukses oo vai...?:) oot kaunis ja toi farkkutakki on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ömmm... vitsi oon niin huono selittää näitä :D se on siis ihan samassa rakennuksessa kun helsingin jäähalli, jos et tiiä siis missä se on niin siinä töölön(???) lähellä. En osaa liikkua helsingissä yhtään enkä tiiä mitään paikan nimiä, mutta netistä löytyy tosi hyvät ohjeet kun googlaat vaan helsingin jäähalli (: ja kiitos hirmusti!♥

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!