lauantai 26. tammikuuta 2013

Päivä minun kanssani

 Heräilin tänään tossa kymmenen aikoihin, olin laittanu kellon soimaan jo ysiltä mut ajattelin ettei mulla oo mitään tekemistä kuitenkaan ni jatkoin vaan unia.
 Äiti teki hyvää smoothieta jota me sanotaan voimajuomaks, koska aina jos ollaan kipeitä niin tota löytyy jääkaapista. Aamupalan jälkeen kävin suihkussa ja pesin hampaat ja menin takas sänkyyn.
Lauantaisin tulee aina edellisen viikon kaikki  Arvostele mun illallinen Ruotsissa jaksot ja jään aina kattoo sitä vähäks aikaa. Aina iltasinkin katon jotain Livin outoja plastiikkakirurgia ohjelmia ja maailman ärsyttävimpiä niitä tosi-tv sarjoja mut jotenki se on vaan jääny tavaks. 
Oon pari viikkoa taas katellu kuinka hirveeltä tumma juurikasvu näyttää vaaleissa hiuksissa, vaikka en oo koskaan oikeilla hiusväreillä värjäillykkään niin silti mulla tulee ihan samanlainen juurikasvu. Tekis mieli kokeilla joskus ruskeita hiuksia mut jotenkin tykkään vaan näistä vaaleista ja ne olis taas hirveen vaikee saada takas.
 Kahentoista aikoihin lopulta nousin ylös ja aloin valita vaatteita. Tykkään hirveesti noista Vero Modan housuista ja ne on ihan supermukavat jalassa! En jaksa viikonloppusin hirveesti miettiä mitä laitan päälle vaikka olisin menossa johonkin. Tosiaan niitä asukuvia lupasin kuvata mutta varmaan sit keväämmällä alan laittaa niitä koska tällä hetkellä voisin mennä kouluun joka päivä lökäreissä ja villapaidassa.
Yhen aikaan lähin käymään kaupungissa, kävin kirjastossa palauttaa parit kirjat. Noi Sophie Kinsellan kirjat on tosi hyviä jos joku kaipaa lukuvinkkejä!
Kiersin kaikki vaatekaupat läpi ja yritin ettii jotain kivaa farkkupaitaa ja H&M:ltä löysin mut jätin sen nyt kuitenkin sinne koska en halunnu käyttää mun rahoja. Sain pari viikkoa sitten Visa Electronin ja mun tilillä oli rippilahjarahoja, kesätyöpalkkaa ja muuten vaan jotain säästöjä ja aika nopeesti ne on kyllä menny.
 Kolmen aikoihin tulin kotiin ja aloin leipoo kääretorttua. Leivoin viimeks kääretortun isänpäivänä ja siinähän pitää laittaa leivinpaperille sokeria ja sit kaataa se uunista tullu taikinalevy siihen paperille? No mä laitoin siihen sillon suolaa ja tuun muistaa sen hetken ikuisesti kun yritettiin äitin kanssa kaapii sitä suolaa irti. Nyt onnistu onneks ilman mitään tommosia!
Menin koirien kanssa päiväunille ja muistin taas kuinka hyvä yhdistelmä on kun dippaa kurkkua ja porkkanaa amerikan dippiin! Katoin kans pari jaksoa CSI:ta, arkipäivisin tulee aina puolen yön jälkeen kaikkia mahollisia ohjelmia joista tykkään ja laitan joka viikko ne kaikki nauhalle, sen takia meijän digiboksi on ihan täynnä.
Tämmönen lauantainapäivä tänään!

6 kommenttia:

  1. Hyi mun mielest ainaki kurkku dipattuna on pahaa! :Dd se on oikeesti aina vaa nii pahaa vaik oon yrittäny pariki kertaa syödä sitä!!

    VastaaPoista
  2. miten ton otsikon saa sillei et se kuva tulee ton kirjaimen sisälle ?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos siis tota banneria meinaat niin se on tehty photofiltrellä, tässä on ohjeet mitkä oon tehny joskus http://stop-for-a-minute.blogspot.fi/2011/08/banneri.html
      :)

      Poista
  3. Ihana postaus♥♥♥♥ Tethän viel joskus laukun sisältö ja lempitavarat-postauksen. Nii ja sit sun diy-jutut on kans ihan huippuja!! :)

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!