keskiviikko 16. tammikuuta 2013

DIY shortsit & lompakko

Lisää näitä DIY juttuja on toivottu ja nyt olis vuorossa lompakko ja shortsit, jotka ei kyllä oo ehkä ihan ajankohtaset mut huhtikuun puolessa välissä mä nautiskelen teneriffan auringossa joten sinne nää on hyvät! Lähetin viime viikolla viestiä niitit.fi:lle jotka sponssaa tän kertaset projektit, sain sieltä siis yhteistyön kautta valita niittejä tähän juttuun. 
Uhrasin tähä tarkotukseen yhen koon liian isot cubuksen farkut joita ei oo hirveesti tullu käytettyä, kokeilin samalla kans tehä ''kulutusreikiä'' saksien ja raastimen avulla mut ton enempää en kuitenkaan tehny. Noiden niittien takana on kaks semmosta väkästä jotka laitetaan kankaan läpi ja taitetaan kiinni, ne oli sen verran teräviä et farkkukankaastakin meni helposti läpi. En hirveesti suunnitellu etukäteen, katoin netistä parit kuvat ja aloin tekenmään. 
Loput näistä mun piti käyttää yhteen laukkuun mut koska se oli jo näköjään rikki, en halunnu tuhlata niitä siihen. Monkin lompakko oli sit sopivasti siinä pöydällä ja halusin kokeilla näitä myös siihen. Toi muovi tai mitä onkaan oli ihan sairaan kovaa ja jäykkää eli ei ollu todellakaan yhtä helppoa. Saksien kanssa tökin tohon reikiä jolla sain vähän apua, kaikki ei nyt menny ihan suoraan mut tykkään tosta myös tosi paljon!
Muutamia niittejä jäi vielä yli ja yks juttu mulla olis vielä mielessä johon tartteisin esim. monkin tällasta kauluspaitaa tai saman tyylistä, jos jollain sattuis olee kaapissa ylimäärästä tollasta paitaa niin sanokaa ihmeessä! Pitäis käydä kiertelee joku päivä kirppareita jos vaikka sopiva löytyis sieltä. Mitäs tykkäsitte näistä!

8 kommenttia:

 1. aws ihanii ! oon kans ite miettiny pitkää et tilaisin tuolt niitit fistä niittei ja tuunailisin parit shortsit kesäkuntoo, kattoo jos nyt sais aikaseks ja laittais tilaukse menemää : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitti! mä kans aattelin lähempän kesää tilaa uudestaan, eikä noi oo ees kalliita!

   Poista
  2. Ihanaa diy-juttuja! Voisitko tehä viel joskus kynsitutoriaaleja tai muutenki jotain kunsijuttuja? :) Ihana blogi sulla

   Poista
 2. Saikko noi niitit ilmatteeks? Mitä sä sinne Niitit.fi:lle ehdotit/ laitoit viestiä??:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sain(: laitoin vaan sähkäriä että oisko ne kiinnostuneita blogiyhteistyötä mun kanssa(:

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!