sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Lempparituotteita

Useesti jos oon kyselly jotain postaustoiveita yms. niin muutamat on pyytäny meikki- tai hiusjuttuja joten päätin nyt kertoa mun lempparituotteita.
HIUKSET
Mulle tulee vieläkin tosi hassu tunne jos mun hiuksia kehutaan tai sanotaan että ne on ihanan pitkät, aloin kasvattaa hiuksia joskus kakkos-kolmosluokalla ja musta tuntuu että ne on vieläkin hirveen lyhyet :-D. Pesen hiukset joka toinen päivä ja arkisin välillä joka päivä, riippuu ihan siitä jos oon vaikka liikkunu paljon. Käytän niitä shampoita mitä meiltä sattuu löytymään mutta noi ylläolevat mustikka shamppoo ja hoitoaine on lemppareita! Aloin pari viikkoa sitten syödä kans noita piimaxeja, tuloksia odotellessa...
Märkiin hiuksiin laitan yleensä tota GLISS:in hoitoainejutskaa, tuoksuu ihanalta ja tulee tosi pehmeet hiukset. Joskus harvoin jos föönaan, suihkuttelen Four Reasonsin volum boosteria, pitää hiukset myös suorina kauemmin. Suoristellessa ja kihartaessa käytän TRESsemmen lämpösuojaa. Pariin kertaan oon kans maininnu tosta sävyteshamppoosta, en siis värjää hiuksia mutta tota käytän aina joskus, vaalentaa pari astetta ja en oo itseasiassa ees perehtyny hirveesti että mitä toi tekee mutta juurikasvun poistaa helposti.

KASVOT
Oon maailman huonoin meikkaaja enkä oikeestaan ees jaksa ainakaan tällä hetkellä pahemmin opetellakkaan. Aamulla levitän kosteusvoidetta, jos jotain peitettävää on niin käytän lumene natural coden 2 in 1 hoitavaa peitevoidetta, kesällä ostin lumenen puuterin joka on nyt vähän liian tummaa joten nyt käytän maybellinen dream mat - puuteria. Ripsareina toimii toi one by one ja maailman paras miniripsari jonka sain lontoosta tyyliin jonkun lehden mukana!
Garnierin 7days - rasvaa oon käyttäny jo monta vuotta, toi on ihan parasta! Kuorin ihon kerran viikossa tolla herbinan vaaleenpunasella kuorintavoiteella ja meikit pesen tolla nivean puhdistusmaidolla. Loput kolme tossa on ihan kasvorasvoja joita käytän vuorotellen, nivea softin ostin vasta mutta talvisin mun iho on niin kuiva niin toi käy nyt varmaan ihan hyvin.

KÄDET JA KYNNET
Kynnet mulla kasvaa ihan älyttömän nopeesti ja lakkailen niitä myös aika ahkerasti, pahimmillaan tai parhaimmillaan omistin 120 kynsilakkaa ja tähän päivään asti ne on hienosti kestäny, nyt alkaa olla varastot jo aika vähissä. Talvisin varsinkin kädet kuivuu hirveesti, sillon kun muistan niin käytän käsirasvaa ja toi mustikka käsirasva on vaan parasta!

8 kommenttia:

  1. mitä ?! :D onks toi mikä on tossa (hiusväri paketin näkösessä paukkauksessa) niin jotain ihme sävyteshamppoota mil saa tyvikasvun pois ?? :o
    onks se hyväki..? mist oot ostanu sen ja paljo se makso ? :)

    VastaaPoista
  2. Ihan suoraan purkin kyljestä luin, eli siis toi mitä mä käytän vaalentaa hellävaraisesti 1-2 astetta, toi levitetään hiuksiin ihan kun shamppoo ja annetaan vaikuttaa 20-45minuuttia, jos on edellisen värjäyksen jäljiltä tyvikasvua niin levitetään toi vaan siihen kohtaan ja annetaan vaikuttaa 20min jonka jälkeen levitetään loput. Ihan prismassa ja sokoksessa myydään ja maksaa 7-8e (:

    VastaaPoista
  3. pakko kysyy et minkä kokosii noi piimax pillerit on? :D mietin vaa et saankoha sellasii menemää alas ku oon tosi huono nielasee isoi pillerei.. xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei ne mun mielestä mitään kauheen isoja oo mut ne on semmosii tosi hassuja vähän niinku tahmeita et kun mulla ei oo yleensä mitää ongelmaa nielasta vaikka särkylääkettä kokonaisena mut noi saattaa jäädä ärsyttävästi kurkkuun kiinni :/

      Poista
  4. vitsi tekis mieli kokeilla tollasii hiustenkasvatusjuttuja! mut ei ne kuitenkaa toimi:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! kokeilen ton yhen purkin jos yhtäkkii mun hiukset kasvais vaikka 10cm yhessä yössä :D

      Poista
  5. Vaikuttaa kivalta tuo Lumenen käsivoide, pitääkin varmaan testata :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus! Onko toi herbinan kuivashampoo hyvä? tuuheuttaako yhtään?:---))

    karoliinannn.blogspot.fi

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!