sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Syksy ei oo kiva

Aika menee hirveen nopeesti ja nyt on ehkä se aika vuodesta mitä mä vihaan kaikista eniten, kaikki on vaan harmaata ja tylsää. Pitkään aikaan ei oo tulossa mitään kivaa mitä oikeesti odotan eikä oo pariin viikkoon tapahtunu mitään niin ihmeellistä että siitä olis kiva kertoa. Koulua pitäis jaksaa reilu viis viikkoa jonka jälkeen meillä alkaa tetti, mä luulen että kun joululoma alkaa niin kaikki muuttuu paljon kivemmaksi! Joulusta pari kuukautta niin lähetään koulun puolesta Espanjaan, ehkä paras tapa lopetella peruskoulu.
Nyt pitää vaan jaksaa muutama kuukaus tämmöstä, kohta saa alkaa suunnitella joululahjoja ja mulla PALKKAPÄIVÄ, hehee uutta objektiivia oon hommailemassa mutta siitä lisää sitten myöhemmin!

ps. onko muilla bloggerin ulkoasun kanssa jotain vaikeuksia, mä en pysty enää muuttaa esim. otsikon koko tai taustan väriä, itseasiassa en pysty näköjään muuttaa yhtään mitään...?

2 kommenttia:

 1. jep itellä on kans sama homma, etten voi muokata ulkoasua! :-( kelpais kyllä itellekki toi reissu espanjan lämpöö luokkalaisten kans (mut meidän rahat ei taida kuitenkaa nii kauas riittää) :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kai siinä sit on ihan vaan joku vika ettei se toimi, mä jo luulin että oon muutetellu tota HTML koodia jotenki ettei se toimi enää :-D
   ja me ei siis koko luokan kanssa lähetä vaan ns. vaihtoon kolmen muun tytön kanssa mut eiköhän se ihan lomasta mee! (:

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!