sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Maailman helpoimmat kiharat ilman minkäänlaisia rautoja

Mä tykkään ihan hirveesti kiharretuista hiuksista ja lähes joka päivä suoristan tai kiharran omat hiukseni jos vaan on aikaa, sehän nyt on ihan selvää ettei se hyvää hiuksille tee mutta ne vaan näyttää niin paljon paremmalta. Eilen löysin sitten ihan uuden tavan tehä kiharat, pantakiharat, ja parasta siinä oli ettei kiharrus- tai suoristusrautoja tarvii ollenkaan!

Ainut minkä tarviit on jonkunlainen panta, semmonen joka menee siis kokonaan pään ympärille. Ainakin seppälässä on myynnissä niitä parin euron kuminauhapantoja jotka käy tähän tosi hyvin.
 Se kohta mihin päätät sen pannan laittaa, on kohta josta ne kiharat alkaa. Mulla on toi suunnilleen puolessa välissä, mutta jos haluut vaikka pelkästään latvoihin kiharat niin laita se panta tosi alas. Tää luultavasti onnistuis vielä paremmin jos olis märät tai kosteet hiukset mutta mä kokeilin toissapäivänä pestyihin ja ihan kuiviin hiuksiin joten voi sen näinkin tehdä. Jaa hiukset muutamaan osaan ja kieritä ne ton pannan ympärille, tässä  videossa näkyy tosi hyvin miten toi tehdään. Jos tuntuu siltä ettei se panta meinaa oikeen pysyy paikoillaan ni voit laittaa sen vaikka parilla pinnillä kiinni. Sit vaan nukkumaan ja odottelemaan aamua!
Aamulla oli pieni työ saada se panta irti varsinkin tuolta takaa, olin laittanu hiukset jotenkin hassusti sieltä mutta lopputulos oli oikeesti melkeen täydellinen! Yleensä jos mä kiharran raudalla, kiharran ulos- ja sisäänpäin ettei kaikkia samaan suuntaan ja tässä voi tehä ihan samalla tavalla jos kierittää hiuksia eri suuntiin. Vähän takkuja siellä täällä mutta harjalla lähti kaikki tosi hyvin. Tää on ehkä helpoin tapa ikinä saada tosi kivat kiharat ja varmasti kuluttaa hiusta paljon vähemmän, kokeilkaa ihmeessä!

10 kommenttia:

 1. täytyy kokeilla joku päivä! :-)

  VastaaPoista
 2. Aion ehdottomasti kokeilla tänään illemmalla! Saas nähdä millaset tulee ;)
  Muutes, miten oot ton sun bannerin tehny? Tosi hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä kokeilen kans märillä hiuksilla uudestaan! ja kiitos, tein sen photofiltrellä, http://stop-for-a-minute.blogspot.fi/2011/08/banneri.html

   Poista
 3. aijon kokeilla tota! :) mul on kyl aika pitkät hiukset nii toivon et toimii silti eikä lässähtäis heti suoriks.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. laita vaikka muotovaahtoa märkiin hiuksiin ni luulisin että pysyy kiharina aika pitkäänkin! (:

   Poista
 4. Miekin aijon tänään kokeilla, kiitti ohjeesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä mitään, kiva kun tykkäät! (:

   Poista
 5. Ihanat kiharat :) ♥

  kisstherain-p.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. tää on nykyään mun jokaisen aamun pelastus! kiitti hirveesti :)

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!