sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Good morning Helsinki

Lähettiin tänään rossin kanssa Helsinkiin, jotkut ehkä muistaa pari viikkoa sitten kun lähin puol kaheksan bussilla ja missään ei ollu yhtään ihmisiä, tänään pistettiin paremmaks ja lähettiin 6.30 bussilla! Hypättiin ratikkaan suuntana Valtteri, siellä viihdyttiin pari tuntia ja istuttiin kampissa seuraavat kaks tuntia kun ooteltiin et kaupat aukeis. Siinä vaiheessa alko jo vähän väsyttää, käytiin yhessä kaupassa ja haettiin aamupalaa bussiin. Valtteri oli ihan kiva paikka, raahattiin molemmat kotiin kaks kangaskassillista vaatteita eikä tosiaan maksanu oikeestaan mitään. Nyt yritän kovasti taistella nukahtamista vastaan, huomenna pitäis tulla postissa mun pitkään harkittu ja netistä tilattu juttu, kuvailen noi valtterin jutskat siinä samalla sitten!

4 kommenttia:

 1. mistä toi ''it's not a season bag'' on ? :-) ja kivoi kuvii !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen Timiltä, googleta Tim Kiukas niin löydän linkin sen blogiin jostai voit käydä kyselee noita kasseja jos haluut itelleskin (:

   Poista
 2. Olettepas söpöjä. Ootsä tehnyt sun hiuksille jotain tai ne näyttää vaaleemmilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää no en periaattees laiton blondin sävyteshamppoon ja pari päivää ne oli semmoset jäätävät melkee platinablondit mut ei onneks enää :D

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!