lauantai 22. syyskuuta 2012

Elossa ollaan

Terveisiä vaan täältä sängynpohjalta. Meil oli eilen taksvärkki ja oli ihan sika hieno päivä, aletaan remppaa tota tulevaa huonetta joten eilen pesin niitä seiniä monta tuntia. Sen jälkeen olin ihan väsy, illalla mentiin makuunin kautta rossille yöks ja oli vieläki jotenki tosi outo olo....ja kappas, mittasin kuumeen ja reilusti yli 39 astetta eli feels great! Tänään olis ollu eka isoskoulutus johon en sitte päässy, maanantaina olis eka kerhonohjaus johon en varmaan pääse ja ens viikolla olis kaiken päälle kolme koetta. Mutta joo palaillaan sitten kun pystyn esim. nousta ylös sängystä, ehkä ihan kunnon kuvien kanssa!

4 kommenttia:

 1. hei mä olin siel itussa, se oli ihan okei, ne vaan oikeestaan puhu kaikkee ja sit me syötiin ja leikittiin jotain. :) et kyl paljoo menettäny, mut me saatiin sellaset itu passit, joihi pitää kerätä merkintöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei no hyvä sitten, pitää kysellä jostain jos saisin sen passin sit kans (:

   Poista
 2. voiei! itekki oon ollu kaks viikkoo tällasessa ihme flunssassa jossa öisin tuntuu et tukehun siihen et kurkku turpoo umpeen :: ( paranemisia !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no höh :( ärsyttävää tämmöstä ettei niinku oo kipee mut silti niin väsyny ja semmonen nuhanen olo! paranemisia sinnekkin (:

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!