tiistai 5. kesäkuuta 2012

Valkoinen naamani kertoo etten oo täältä, ja se näkyy kilometrien päästä.

En pysty nyt millään sisäistää sitä asiaa et nyt on oikeesti kesäloma. Yleensä kesäfiilikset alkaa just siitä päivästä kun on mun synttärit, muistan sen niin elävästi kuinka istuttiin viime vuonna kattomassa opettajat vs. oppilaat pesismatsia koululla mun synttäripäivänä ja sain rossilta ja monalta tosi söpön kortin(missäköhän seki on...). 
Tuntuu tosi oudolta mennä ysille ens vuonna ja kauhulla odotan sitä kun pitäis oikeesti päättää mihin peruskoulun jälkeen haluu mennä, mulla ei oo mitään ideaa mitä haluisin tulevaisuudessa tehä. Lukioon mä varmaan päädyn, mut se ei kyl paljoo houkuttele. No onneks on sentään jonkun aikaa vielä noihin!
Eilen vietettiin ihan rennosti mun synttäreitä ja sain tytöiltä lahjaks mm. pölyhuiskan ja kilon suolakaloja. Ja okei, sain myös sen facebook leffan(social network?) ja vähän lisää karkkia. Iltapäivällä mentiin ottaa kuvii ja etittiin toi graffiti, toi on ihan sairaan hieno!
Tälle viikolle ei oo pahemmin mitään suunnitelmia, sovittiin et tehään tänä kesänä kaikkee extempore juttuja eikä suunnitella niin kauheesti, eiks se just näin kesällä pitäiski olla?

4 kommenttia:

  1. oi miten ihanan pirteita kuvia :>

    www.absolutelyenchanted.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Uuus lukija! :D

    Vanhemmista postauksista lueskelin et oot menossa Lontooseen, ite kävin noin. 2 kuukautta sitten moikkaamassa kummia, ja käytiin aivan uskomattoman ihanassa puutarhassa http://www.kew.org/. Kasveja kaikkialta maailmasta ja olihan se söpöö bongata se pikkunen koivuki sieltä. Eli suosittelen käymääm siellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon menossa ens viikolla! Ja hei kiitos, voisinki pitää ton mielessä jos kerkeis käymään siel, kuulostaa tosi kivalta! :)

      Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!