tiistai 12. kesäkuuta 2012

Heipodei

Taas on tapahtunu vaikka mitä, ei tunnu vieläkään yhtään kesälomalta mut varma merkki lomasta on se et pystyy valvoo puol viiteen ilman että väsyttää ja herätä helposti kahentoista jälkeen. Aloin viime yönä siivoo mun huonetta ja pakkasin kamat jo Lontooseen, näytti eka siltä et ottaisin enemmän tavaraa sinne ku viikon kestävällä riparilla oli, mut sain aika hyvin karsittuu seittämästätoista paidasta muutamat mukaan ja sillee. Tykkään ihan sikana pakkaa ja suunnitella joka paikkaan et mitä otan mukaan, yleensä teen ton kaiken jo pari kuukautta liian ajoissa!
Mitäs muuta, meil oli sukujuhlat viikonloppuna ja oon epätoivosesti ottanu aurinkoo ikkunan läpi koska ulkona on ihan sairaan kylmä, oon syöny hyvin ja hyvää ruokaa, shoppaillu (lähinnä H&M:llä koska muita kauppoja ei täällä ei oikeen oo) löytäny hyvää kesämusaa ja vaan ollu. 
noi housut ei oo kyllä oikee kummankaa väriset noi vaaleet siis vaan siitä väliltä! ja noi shortsit on paaaaljon kirkkaammat!

Ainiin, tein Tumbrlin vähän aikaa sitten, tästä pääsette sinne ja linkkailkaa teijänki jos vaan jollakulla on!
Torstaina lähetään kohti Lontoota ja kotiudutaan viikonloppuna jo, must tuntuu ettei toi pieni aika riitä mihinkään mut sitä parempi syy lähtee sit joskus uudestaan! Yritän keksii jotain ajastettavii juttuja teille mut jos ei mitään kuulu ni palaillaan sit ens viikolla! Mahtavaa lomaa teille ihanaiset

8 kommenttia:

 1. En tiiä ootko käyny ennen lontoossa, mutta en oottais siltä liikoja koska siellä ei oikeesti oo paljon mitään :DDD:D en nyt haluu, että menetät sun lomafiilistä ! :) kivaa lomaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en oo käyny ja nii eihän sitä koskaa tiiä et tykkäänkö vai en mut toivottavasti! :D

   Poista
 2. Oioi tykkkäään paljon noista housuista ja ihanat noi shortsitkin!

  VastaaPoista
 3. kivoja kuvia taas :) pidä hauskaa sit Lontoossa !

  ps. mun tumblr

  http://fashionablysilly.tumblr.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja varmasti pidän! ja kiva hei käyn kattoo sun tumbrlin (:

   Poista
 4. tykkään tosi paljon sun blogin bannerista :)

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!