sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

HBD TO ME!

Huomenta ja hyvää kesäloman ensimmäistä päivää, ulkona on +9 ja sataa rakeita, mikäs sen parempaa. Toivottavasti kaikki on kotiutunu ehjinä päättäreistä ja semmosta, ei kyl huonompi ilma olis voinu olla.
Yks kevätjuhla taas ohi, mun todistuksen keskiarvo jos nyt oikein laskin oli 8.5 eli en vois kyl olla yhtään tyytyväisempi! Ilta meni ihan hyvin, ihan hirveen syvälliset mietiskelyt rossin kanssa ja käveltiin valehtelematta varmaan kymmenen kilsaa.
Tänään mä viettelen synttäreitä, awesomesupersweetfifteen, viimesessä kuvassa näkyy lahjoja ja sain ihan sairaasti rahaa ja nyt mua pelottaa et tuhlaan ne johonki turhaan... Oon miettiny et josko ostaisin vaik uuden kameranrungon, ei tässä nykysessäkään oo mitään vikaa mut jotenki tuntuis vähän siltä et voisin vaikka ostaakkin! Kattoo nyt paljon kerkeen siellä Lontoossa tuhlata, alle kaks viikkoo!
Joo mutta hyvät sunnuntait kaikille, paljon onnea kaikille valmistuneille ja peruskoulusta päässeille, mä taidan tästä lähtee pikkuhiljaa viettelemään synttäreitä!

6 kommenttia:

 1. eli meeks lontoosee vaa lomal? vai meetkös jonnekki kielikurssil? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan lomalla vaan, neljäks päiväks :)

   Poista
 2. Jos halvoista ja kivoista vaatteista oot kiinnostutnu ni sit sun tarvii suunnata Lontoossa Primarkiin,ite löysin rippimekkoni sieltä 17 punnalla♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aaaaaaaaa en kestä! :D ehdottomasti sinne

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!