maanantai 18. kesäkuuta 2012

LONDON part 1/4

Ihan mahtava reissu takana! Lähettiin torstaina kuuden aikoihin kohti Helsinki-Vantaata, oltiin yheksän aikoihin Englannin aikaa perillä. Meijän hotelli oli tosi kiva, Big ben ja London eye oli ehkä kymmenen minsan kävelymatkan päässä ja kaikki oli muutenki tosi lähellä. Lontoo oli aika lailla semmonen mitä oon aina kuvitellu, ihmiset oli paljon mukavampia tai ainaki sen näkösiä ku mitä suomessa. Eka päivä oli oikeestaan pelkästään semmost ihmettelyy ja ostettiin liput semmoseen hop on, hop off - bussijuttuun mikä kiersi ympäri lontoota ja sit sai aina niil pysäkeillä hyppää pois. Ne liput oli voimassa viel perjantainaki joten sillon jäätiin pois Oxford Streetillä ja kierreltiin kauppoja. Primark, mitä mulle monet suositteli, oli ihan hullu! Kauheesti kamaa ja ihan törkeen halpaa mut se hirvee ihmislauma oikeesti alko ahdistaa. Esittelen ostoksia vähän myöhemmin, kaikkee kivaa kyllä löyty! Alempaa on nyt kuvia ihan sekailaisessa järjestyksessä, tällä viikolla yritän laittaa fisheye kuvat ja loput mitä löytyy. Kaikki jotka ootte joskus miettiny Lontoota, menkää ja kokekaa se oikeesti ite koska toi oli ihan mahtava kaupunki!

7 kommenttia:

  1. ahh memories:D toi oli kyl niin ihana kaupunki :)

    VastaaPoista
  2. ^^ rakkautta nähä noi kuvat ku on itekki tallustellu noilla kaduilla :)

    VastaaPoista
  3. voi apua! kamala matkakuume iski :D onneks päästään kaverin kanssa lontooseen kuukauden päästä vihdoinki! Olisko sul mitään ensikertalaisen vinkkejä meille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oxford street eli se ostoskatu kannattaa käydä kattomassa, sieltä ainaki primark, forever 21 ja american apparel jos tykkää shoppailla, covent garden oli kans tosi hieno paikka! ja jos ei osaa välttämät kulkee metroilla tms. kannattaa ostaa liput semmoseen hop on, hop off bussijuttuun mitä menee siel tosi paljon :D

      Poista
  4. Ää en kestä, oon halunnu Lontooseen vähintään ikuisuuden ! :D

    VastaaPoista
  5. Missä hotellissa olitte? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. best western victoria palace, ihan sen victoria stanionin onks se nyt juna/metroaseman vieressä (:

      Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!