sunnuntai 9. lokakuuta 2011

After Eight - juustokakku


3 dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g After Eight -suklaita
3 liivatelehteä
0,5 dl sokeria
vaniljasokeria

1 pkt (150g) suklaakeksejä
50g margariinia


Jauha keksit murskaksi ja sekoita niihin margariini. Taputtele vuoan (24cm) pohjalle ja laita kylmään.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma ja sokerit.
Sulata suklaat mikrossa (mä sulatin vesihauteessa).
Sekoita sula suklaa ja tuorejuusto sekaisin.
Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja liota n. 1 ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä.
Sekoita liivateneste tuorejuustomassaan.
Lisää vaahdotettu kerma ja sekoita.
Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä väh. 4 tuntia.

4 kommenttia:

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!