sunnuntai 9. lokakuuta 2011
After Eight - juustokakku
3 dl kermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
200g After Eight -suklaita
3 liivatelehteä
0,5 dl sokeria
vaniljasokeria
1 pkt (150g) suklaakeksejä
50g margariinia
Jauha keksit murskaksi ja sekoita niihin margariini. Taputtele vuoan (24cm) pohjalle ja laita kylmään.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kerma ja sokerit.
Sulata suklaat mikrossa (mä sulatin vesihauteessa).
Sekoita sula suklaa ja tuorejuusto sekaisin.
Purista liivatteista ylimääräinen vesi ja liota n. 1 ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä.
Sekoita liivateneste tuorejuustomassaan.
Lisää vaahdotettu kerma ja sekoita.
Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä väh. 4 tuntia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
NOMNOMNOM
VastaaPoistaOinam!
VastaaPoistaIhanan näkönen!! :oo
VastaaPoistaoi että ihanan näkönen ! vois kokeilla tehä tota(:
VastaaPoista