tiistai 18. lokakuuta 2011

Nails part. 2

Jotkut ehkä muistaa sen ekan osan missä kerroin mun kynsijutuista, siihen pääset tästä. Nyt ajattelin esitellä mun kynsilakkakokoelmat joista karsin äsken aikas paljon ja heitin loput pois.

 • H&M lakkoja on ton verran tullu keräiltyä, noi on kaikki semmosist paketeista missä tulee kolme tai neljä. Noi ei oo mitään kauheen hyvälaatusia mut menettelee!
 • Models Own - lakat on parhaita ikinä, kestää monta viikkoa kulumatta!
 • Ylläolevat on Seppälästä, niinku näkyy ni kaikki on aika kuluneita mut on kyllä tullu käytettyäkin!
 • Omistan tasan yhen mavalan lakan joka on ihan loppu, noi on niin kalliita etten haluu ostaa niitä. Yks H&M lakka taas jälleen, toi väri on ihana. Lumenen kynsilakkoja heitin pois, yhen säästin koska ton itseasias löysin vasta. Ja toi epämääränen sininen on tosi kivan värinen, kuivuu hitaasti ja joutuu levittää monta kerrosta mut kivan värinen.
 • Wet n' Wild - lakat on huonoja, en tiiä mikä niissä on. Depend - lakat on kivoja,  noita oon käyttäny vaan kerran ja kesti tosi hyvin.
 • Mun rakkaat koristelulakat on niin loppuun käytettyjä, hintaa tolla kolmikolla on 14e joten ei noi oo ihan ensimmäisenä kauppalistassa...
 • Ton verran kynsitarroja löysin mun kaappien kätköistä, jos tykkäätte söpöistä kynsistä ni ostakaa noit tarroja, ne on helppo laittaa ja tulee kivaa jälkeä! Toi punamusta paketti tossa reunassa, siin on paljon eri kokosia tarroja ja hintaa noilla on 1,95 eli ei kalliita (:

6 kommenttia:

 1. Vähä ihanan värisiä lakkoja :) Mul on toi sama koristelulakkakolmikko, ja mun mielest noi on parempia ku seppälän tms. vastaavat, et hinta-laatu-suhde on niissä kyllä kohdallaan!

  http://halataanko.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. äää noi on nii ihanan värisiä kaikki lakat tos ylimmäs kuvas :) ♥

  VastaaPoista
 3. onkonälkä: noi on kyl tosi hyvii ja kestäny melkee vuoden, ja ne seppälän ei oo kyl mitää ihmeellisiä :D

  aurora, mäki tykkään! (:

  VastaaPoista
 4. mavalan ja modelownin on parhaita :))

  VastaaPoista
 5. Sul on kiiiiiva blogi ja muutenkin vaikutat tosi mukavalta ja sellaselt ystävälliseltä!:)

  VastaaPoista
 6. Ano, oi kiitos itse olet ihana <3 (:

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!