keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Nails

 •  Mun kynnet on oikeestaan aina ollu pitkät, tai no nää vuodet ku oon kynsistä ns. innostunu. Muistan joskus pienempänä Sini lakkas mun kynnet ja menin itkien vessaan ja yritin hinkata sitä lakkaa vedellä pois koska en tykänny niistä. Leikkaan mun kynnet nykyään ehkä 3 kertaa vuodessa ihan lyhyiks, koska jossain vaiheessa ne alkaa katkeilee ja kyllä ne sit aika nopeesti kasvaa takas. Viimeks leikkasin joskus keväällä, pari kuukautta ennen kesälomaa.
 • Otan vanhat lakat pois niin hyvin ku pystyn, pesen kädet saippualla ja leikkaan jotain lohjenneita jos tarvii, viilaan ne hyvän muotosiks, ja sitte käytän tota Models Own - kynsiviila juttuu mis on ne 1,2,3,4 pinnat jotka tekee jotain, en kyllä tiiä et mitä. Käytän nykyään vaan noita Models Own lakkoja, ne kestää tosi hyvin, parhaimmillaan pari viikkoa ennen ku alkaa kulua. Mulla on kolme tollast tosi ohutkärkistä Nail art - kynsilakkaa joilla yleensä teen jotain kuvioita yms. Se paketti maksaa jotain 12-14e eli aika kallis, mut suosittelen, noi on tosi hyviä!
 • Nail art - lakoilla pystyn tekee oikeestaan mitä tahansa, en oo mitää ihmeellisyyksiä yrittäny, ne brittilippu kynnet oli vaikeimmat mitä oon tehny. Vasemmalla kädellä on ihan sairaaaan vaikeeta joskus tehä mitään. Kynsitarroja käytän tosi usein, nyt mun kynsitarrat on tällä hetkellä ihan loppu, eikä oo kyl läpinäkyvää kynsilakkaakaan...

  • Tossa on jotain vanhoja ja uudempia kuvia mitä koneelta sattu löytyy, ja no nii. Kynsien laittaminen on vaan se juttu josta mä tykkään (:

  6 kommenttia:

  1. Mistä oot ostanu noi nail art lakat ? (:

   VastaaPoista
  2. Tee lisää kunsijuttuja, ihan käsittämättömän mahtavia noi kaikki! :)

   VastaaPoista
  3. Toi modelsown-kynsiviila on aivan ihana <3 Siinä on 4 osaa, järjestyksessä kun viilaa niillä kaikilla, tuloksena on kääsittämättömän kiiltävät ja sileät kynnet! kannattaa hankkia!
   Aivan ihania kynsikuvia! <3

   VastaaPoista
  4. Hups anonyymi1 tulee vähän myöhässä, ne on sokkarilta :--D

   Ano2, se on tosi hyvä! Ja kiitti paljon (:

   VastaaPoista

  Sony a290
  Sony 18-55 f/3.5-5.6
  Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
  Samyang Fisheye f/3.5
  Sony 50mm f/1.8

  +kolmijalka ja kaukolaukasin
  Muokkaan kuvat photofiltrellä!