torstai 6. tammikuuta 2011

Last few days

Moikka! Tänään heräsin tosi väsyneenä 10,5 tunnin yöunien jälkeen, en tiiä mikä nyt on. Eilen käytiin mun siskon kanssa hakemassa meille molemmille pitkään kaivatut uggit, ei siis aidot mut toivottavasti hyvät, ne on aitoa nahkaa ja lampaan villaa sielt sisältä, hintaa oli 49-, alennuksessa. Laitan kuvaa vähän myöhemmin. Datailin koko päivän ja siivoskelin vähän, ja joulukuusi korjattiin kans pois. Eilen oli kans pinjan synttärit, porukkaa oli aika vähän mut seura oli mitä parasta, tanssittii ja laulettiin ja pidettiin vaa hauskaa:
Tänään oli kans kaveripainotteinen päivä, mona tuli aamusta tänne, ja mentii rossille herättelemään sitä kahen aikoihin. Siellä se söi puuroo ja melkeen nukku :) sulonen. Katottiin Eksän jäljillä - leffa ja sit hengailtii vaa tuol ulkona pakkasessa, oon vieläki ihan umpijäässä. Huomenna olis tarkotus olla Nellankanssa, yritän saada sen oppimaan jotain tosta mun kamerasta jotta mäki oppisin! Mut huomiseen ! =)

ps. paras biisi:
Glee Cast - Rehab

6 kommenttia:

 1. oli varnaa hei kivat synttäritt !! :))

  VastaaPoista
 2. :) kiva blogi sullakin, mutta miks ihmeessä et linkannut tai laittanut tota biisii tohon merkinnän loppuun? :S

  P.S. laitoin vastauksen blogiini siitä miten tein bannerini. (luulen että oot miettiny liian monimutkasia konsteja koska en käytä muit "muokkaus"ohjelmia ku Painttii :D)

  VastaaPoista
 3. Anna: kiitos, joo mä yritin mut mun blogger sekoilee joskus ja tänää on taas sellanen päivä, se linkki ei toiminu -.-

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia ja suloinen koira! :----)

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!