lauantai 22. tammikuuta 2011

Home sweet home

Oon onnekas kun saan asua maailman parhaassa kaupungissa, maailman parhaalla kadulla jossa asuu maailman mukavimmat ihmiset. Monet sanoo että tää paikkahan on ihan korvessa, ehkä se on totta mut mitäs pahaa siinä on? Kauniit maisemat korvaa kyllä sen ettei naapurissa oo jotain jättimäista ostoskeskusta. Koko ikäni oon asunu tällä kyseisellä kadulla jonka nimeä en nyt haluu paljastaa kuitenkaan. Tää lähiympäristö on tarjonnu jo 13 vuotta vaikka minkälaisia seikkailuja mulle ja mun kavereille. Itse katu on ihana paikka, aina tuntuu kivalta palata tänne. Kaikki naapurit on maailman mukavimpia ihmisiä, ja moni syksy ollaan järjestetty pihakekkereitä, jotka on nyyttikestit meijän katulaisten kesken. Ihmisiä ei oo edes kauheen paljon muuttanu pois ainakaan nyt vähän ajan sisällä, naapurin ville on asunu tossa niin kauan ku mäkin, nella muutti tänne aika pienenä ja samoin muut kadun lapset. Kaks suomen kuuminta menomestaa sijaitsee tällä alueella ja nehän on:

#1. Pikku-siwa
Kaikki ihmiset toisella puolella tätä paikkakuntaa tietää legendaarisen pikku-siwan. Nimestäkin jo tajuaa et se on oikeesti PIENI, mut mitä pienempi paikka, sitä parempi. En muista todellakaan mitä kaikkee tuollakin on tapahtunu, monta kertaa se on uhattu lopettaa mikä olis kova järkytys, mikään ei koskaan korvaa meijän siwaa! Onhan se kallis paikka joo, mut mikä muu kauppa täällä lähellä on auki aamusta iltaan? Ei mikään, ei täällä kyl muita kauppoja ookkaan.. EHDOTTOMASTI suomen kuumin menomesta.
#2. Meijän kadun kenttä
Meijän kadun vieressä on pieni kenttä, joka sisältää leikkipuiston ja urheilukentän. Joka kesä sinne mennää syömään jäätelöä, juoruilemaan ja muuten vaan viettämään aikaa. Pienempänä leikittiin purkkista ja mitä kaikkee muutaki. Pelastettiin kerran linnunpoikanen joka oli pudonnu pesästä, mentiin illalla/yöllä juoksemaan sitä kenttää ympäri, kuupperi harjottelut on myös suoritettu meijän kentällä (:: Pari vuotta sitten siihen laskeutu mediheli, viime vuonna kuumailmapallo.
EHDOTTOMASTI Suomen toisiksi kuumin menomesta.
Mitä kauemmas täältä lähtee, maisemat muuttuu maalaisemmiksi. Tossa lähellä on pelkkiä peltoja ja varmaan jotain maatilojakin, se on sitä korpea. En ikinä haluais muuttaa jonnekki keskelle Helsinkiä, tää paikka sopii mulle jotenkin paremmin. En tiiä mistä se johtuu. Mut sen tiedän et asun maailman ihanimmassa paikassa ikinä!! :)))


Toivottavasti saitte tästä nyt edes jotain selvää, voisin tehä kesällä uudestaan et näätte kuinka kivan näköstä tuol on kesällä (:

10 kommenttia:

 1. kannattaa laittaa noi kuvat sillei keskelle (klikkaa kuvaa ja valkkaa sieltä "keskellä" tms) ni näkyy noi tekstitkin paremmin!:)

  VastaaPoista
 2. Näyttää aika kivalta, vaikken periaatteessa tykkää pienistä paikoista :) Esim. Turusta, jossa oon nyt asunut 18 vuotta.

  VastaaPoista
 3. Tosi ihanan näköistä<3 Mikä paikkakunta/kaupunki tässä sitten on kyseessä ? (:

  VastaaPoista
 4. Ano, jees, mun mielest se näytti tyhmältä ku teksti vasemmalla ja kuvat keskellä mut voin jatkossa laittaa (:

  Shannon, haha jep :D

  Ano, jep tääl on ihanaa (: ja en kerro missä asun

  VastaaPoista
 5. jeep, munki mielestä on tosi kivan näköstä : D onks toi niinku sen paikkakunnan, missä asut, keskustaisin paikka vai onks siellä viel ihan " oikee keskusta" ja jos on niin kuinka pitkä matka sinne on teiltä? : D

  VastaaPoista
 6. hihi jep (: täältä on ihan keskustaan matkaa jotai 2-4 kilsaa eli ei hirveen kaukana keskustasta (:

  VastaaPoista
 7. tääl on pelkkää peltoo.. hoho :Dd

  VastaaPoista
 8. oon samaa mieltä, tää meiän kaupunki on omalla tavallaan nii paras ;)) ite asun mun koulun vieres melkee ni pääsen nopeesti kaikkialle :D

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!