perjantai 7. tammikuuta 2011

Favourite blogs

Play it LOUD


Tätä blogia oon lukenu ehkä 3 kuukautta, löysin sen Demi.fi:n kautta ja rakastuin. Oikeesti noi kuvat on niin täydellisiä, sekä noi vaatteet on ihan älyttömän hienoja, ehkä osaan jotenki samaistuu ton tyyliin koska mun vaatekaapista löytyy samoja vaatteita ja oon kuolannu tosi monia ton vaatteista, ja ton koira on sulonen (::

saralovesyou


Saran blogia oon seurannu ainaki vuoden, luin sen isosiskon annikan blogia tosi kauan, mut sitte annika yhtäkkiä lopetti, ja sit löysin saran blogin, joka muistuttaa tosi paljon annikan blogia, joten aloin seurailla tätä. Saran ottamat kuvat on jotain niin ihanaa, et aina suu auki ihmettelen noita jumalaisia valokuvia, ja ideoita mitä se toteuttaa. Esim. sen huoneen yks seinä on melkein täynnä sen ottamia kuvia kavereista ja itsestään! Lisäks saran tyyli on tosi kiva. Tosiaan yks parhaista blogeista mitä oon lukenu!
6 minutes overtime


Tää on uusin blogi mitä oon alkanu seurailee, pari mun kaveria puhu tästä blogista ja olin iha ihmeissäni, koska en tienny mikä se on. Joku päivä sit kävin kattomassa ja ääw, ihana. Mul on joku pakkomielle sellasista blogeista, joissa on paaaaljon kuvia, ja isoja sellasia. Toi tyttö asuu siis Oulussa, vähän vaihtelua näille pääkaupunkiseudun blogeihin (:

Nella's Thoughts
Sitten on Nellan blogi, tää on ehdottomasti mun lemppari, eikä vaan sen takii et Nella on mun tosi hyvä kaveri, vaan tää tyttö osaa tehä blogiaan niiin hyvin! Ihanat kuvat, ja kaikki nää leipomukset ja muut (: Muistan sen tosi selvästi kun tehtiin Nellan kanssa tää sen blogi, sain sen vihdoinkin suostuteltuu siihe. Ja koska tunnen nellan myös aika hyvin, voin sanoo et se on tosi ihana ihminen ja on ollu ilo tutustua siihen sillon vuonna nakki ja muussi, käykää kattomassa tää blogi, parhain ikinä

9 kommenttia:

 1. Ihana postaus :) Nää on aina parhaita kun väkisin löytyy uusia lemppareita! Muuteski ihana blogi <3

  VastaaPoista
 2. ihana sun blogis:) luin kokonaa:))

  VastaaPoista
 3. aaw, olipa kivaa löytää oma blogi tuolta, kiitos vaan kehuista, ♥ :---)

  VastaaPoista
 4. sori mut saralla ei kyl oo valokuvaseinää :-)

  VastaaPoista
 5. Ano, aijaa oon sit varmaa sekottanu johonki toisee :D

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!