perjantai 18. lokakuuta 2013

SHOPPING

Jos nyt vihdoin sitä ostospostausta! Tässä ei oo kyllä kaikki mitä oon kesän jälkeen ostellu vaan enemmän tämmösiä mitkä nyt on tullu syksyä ja talvea varten hankittua.
Kolme ihan perus neuletta, ton takana olevan valkosen ostin jo heinäkuun lopulla Lindexistä ja pari viikkoa myöhemmin hain myös ton harmaan, noi on sellasia huonon päivän pelastajia kun haluu vaan kääriytyä johonkin lämpöseen. Edessä oleva tommonen sekavärinen löyty muutaman viikko sitten Vero Modasta, olin just päässy koeviikon ekasta kokeesta pois ja se koe meni niin hyvin että palkitsin itteni sitten tolla!
Tänään käytiin äitin kanssa hakemassa uudet Uggit, vanhat about kolme vuotta sitten ostetut alkaa vedellä jo viimesiään joten nää tuli kyllä ihan tarpeeseen, ja onhan ne niin hyvät jalassa♥
Ruotsista löysin parit uudet housut, viimeset dr.denimit hajos viime viikolla enkä raaskinu ostaa nitä uusina joten mukaan lähti sitten noi tummansiniset H&M:ltä ja vaaleet Cubuksesta.
Ruotsin monkista ostin ihana jättiläismäisen huivin ja ihan tavallisen tommosen löysän topin, noi on tanssissa ihan parhaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!