perjantai 3. toukokuuta 2013

Espanjan ostokset

Yks ton matkan kohokohdista oli varmaan matka Puerto de la cruziin, mentiin sinne bussilla lauantaina ja se matka kesti vähän päälle puol tuntia. Se helpotuksen tunne kun pääs tulikuumasta bussista ihanan viileeseen jätti-isoon ostoskeskukseen! Hirveesti ihania kauppoja ja tuli kyllä ostettua paljon kivoja vaatteita varsinkin kesäks!
 Ylläolevat paidat on kaikki Stradivariuksesta, joka oli mulle ihan uus tuttavuus! Tosi kivoja vaatteita eikä ollu kalliita, kaks ensimmäistä toppia makso n. 6 euroa ja toiset kaks oli kympin. 
Bershkasta löyty kaks ihanaa pitsipaitaa, toinen on t-paita ja toinen ihan normaali toppi, molemmissa toi selkäosa siis valkosta pitsiä!
 Pull&bearista löysin ehkä maailman mukavimman farkkupaidan, toi on niin pehmee ja tosi hyvä päällä.
 Kierreltiin tosi paljon kans Icodin omissa pikkukaupoissa ja sieltä löysin noi shortsit, en muista yhtään mistä kaupoista noi oli.
 Zarasta ostin alle parilla kympillä farkut jotka on oikeesti verrattavissa dr. denimeihin, ihan sairaan mukavat päällä ja tuntuu enemmän legginseiltä kun farkuilta, ihanat! Stradivariuksesta ostin lentokoneeseen viime hetkellä sit tommoset lökärit joita käytän harkoissa nyt sit jatkossa. 
Ja viimesenä vielä kangaskengät jostain katukaupasta, conssit on kesällä jotenkin liian paksut joten nää tuntuu kivemmilta!

2 kommenttia:

  1. Ihania noi Stradivariuksen paidat!! :) Ja tottakai noi muutkin ostokset! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos kira, mäki tykkään noist paidoist eniten!!:)

      Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!