tiistai 28. toukokuuta 2013

Sometimes we just have to let things go

farkut H&M - toppi ja huivi kirppikseltä - neule Vero Moda
En oo varmaan koskaan ootellu näin hyvällä fiiliksellä tulevaa kesälomaa, oon vihdoin ja viimein saanu kaivettua kameran esiin ja ottanu lähemmäs 600 fiilistelykuvaa parin päivän sisällä. Joku päivä pitäis taas laittaa teettoon hirvee määrä kuvia ja ajattelin nyt kesän aikana täyttää ihan ''vanhan aikasen'' valokuva-albumin koska turhaan noi kuvat mun huoneen nurkissa kierii! 
Huomenna taitaa olla vika normaali päivä koko peruskoulussa, torstaina on tosiaan ysien kahvitukset ja perjantaista ei oo mitään tietoa viel mut tuskimpa sillon mitään ihmeempiä tapahtuu. Ihan sairaan hassua ajatella esimerkiks että toissa päivänä oli ehkä viimenen maanantai kun meen ensin rossille ja sieltä yhessä koululle, ei enää yhtäkään ruotsin tai yhteiskuntaopin tuntia, ja että nää on viimesiä päiviä kun näkee ne tutut vanhat kasvot käytävillä. 
Kesälomaks on jo vaikka mitä kivaa suunnitteilla, saatiin vihdoin ja viimein tilattua ne Summer Up - liput ja ens maanantaina meitsi viettelee 16-vuotis synttäreitä!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. mul on samsung galaxy s3 mini!(:

   Poista
  2. Onks se ollut hyvä? Mitä huonoo siinä on ollu jne. :) Kiva jos viitit kertoo vähän kokemuksia.

   Poista
  3. on ollu ihan superhyvä!!! ei se oo mulla ollu vielä pariakaan kuukautta mut mitää suurempia vikoja en oo ainakaa ite huomannu, akku kestää tietysti sen mukaan miten nettiä käyttää että ite latailen päivittäin kun netti koko ajan päällä. mut ei mitää muuta huonoa, oli ihan semi halpa, saa muistikortit sun muut ettei muistikaan lopu kesken, tosi helppo käyttää ja melkeempä kaikki sovellukset saa, hyvät kamerat jne. suosittelen!(:

   Poista
  4. Okei kiitti tosipaljon! voipi olla että lähtee kyseinen kapula tilaukseen. :)

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!