maanantai 18. helmikuuta 2013

STOCKHOLM part. 2 - shopping


 Bikbokissa oli myynnissä iphoneen tommosia tarroja, ja mä mietin et sopiskohan toi mun ipodiin koska siihen ei ikinä löydy mitään kivoja kuoria. Päädyin viemään kassalle sit tommosen jenkkilipputarran ja olihan se liian iso, etupuolta en voinu käyttää ollenkaan mut tota takaosaa leikkasin vähän sivuilta ja nyt se sopii hyvin! 
Vasemman puolen kukkatoppi on myös Bikbokista, Helsingissä oon testannu tota eikä sillon ollu kokoja joten toi oli kiva löytää! Hintaa tolla oli n. 14e.
Oikeenpuolimmainen toppi oli jostain pienestä katukaupasta, siellä oli myynnissä kans muita tommosii printtitoppeja mitä tossa alemassa postauksessa näkyy! Tää makso vähän yli kympin.
Ginassa oli alennuksessa kaikki noi värikkäät farkut ja kerrankin kun löyty ihana väri ja oikee koko! Nää makso varmaan joku 15-16e.
Sen jälkeen kun oltiin tultu takas laivaan niin päästiin tuhlailee loput kruunut taxfreehen, bilarit on parhaita ikinä enkä tykkää ostaa niitä suomesta, lentokoneesta ja laivalta ostettuna ne maistuu niin paljon paremmalta! Niitten lisäks vielä vähän oreoita ja maraboun appelsiinisuklaata, nyt riittä namia vähäks aikaa!
Ehkä paras ostos oli Dieselin Loverdose hajuvesi, toi on maailman parasta enkä ikinä oo raaskinu ostaa sitä koska se on niin kallis, nyt heitin hetken mielijohteesta loput kruunut kassalle ja sain ton vihdoin omaksi, en muista mikä ton oikee hinta oli mut euroina maksoin tosta vähän päälle 30e ja kruunuilla sit loput!

8 kommenttia:

  1. ooo kivoja juttuja oot löytäny:---))) JA toi hajuvesi on sikahyväää!!! En oo vaa itekkää raaskinu ostaa.. ehkä joskus vielä haha

    VastaaPoista
  2. oon menossa keväämmällä tukholmaan ja en oikeen tiiä siellä mitäään hyviä shoppailupaikkoja niin voisitko kertoa mihin kannattaa mennä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se tukholman ostoskatu Drottninggatan on ainaki semmonen mihin kannattaa mennä, sieltä löytyy ihan kaikki h&m, topshop, weekday, bikbok... Ja sit sellanen ostoskeskus Galleria(n?) on sen kadun lähellä ja siel on sit esim. Hollister, american apparel ja monki. Olin tosiaa ite ekaa kertaa tuolla ni tiiä jos on jotai muitakin paikkoja!(:

      Poista
    2. Hei kiitti paljon, just noita topshoppii ja hollisteria sieltä lähen metsästään!:)löysin muutes tänään tän blogin ja sait minusta uuden lukijan!

      Poista
    3. eipä mitään, toivottavasti löydät! (: ja kiitos paljon!♥

      Poista
  3. Ihania ostoksia! :) ja tosi kiva blogi sulla!

    http://littleangelsbrokenheart.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!