lauantai 2. helmikuuta 2013

Kirppiksellä

Kävin tänään pitkästä aikaa kirppiksellä, ja löysin tosi kivoja juttuja! Melkeempä mitään noista ei voi vielä ees käyttää, ihan kesäjuttujahan noi on mut kohta se kesä jo tulee.
 Löysin maailman ihanimmat pitsiballerinat ja mustat gladiaattorit jotka oli yhen koon liian pienet, olisin niin kovasti halunnu ne molemmat! Niitten tilalle lähti parilla eurolla ihan perus ballerinat, toisessa on vähän käytön jälkiä mut pääasia on että noi pysyy ehjänä yhen viikon siellä Espanjassa!
 Vasemman puolinen paita on alunperin ginasta ja toi on ihan uus, tosi ohutta ja läpikuultavaa kangasta. Selkäosassa on tommonen ''halkio'' mitä nyt vähän näkyy, toi oli tosi kiva ja makso 4-5e. Toinen toppi on alunperin H&M:ltä, tota etin kaupastakin joskus mut en ikinä löytäny. 
Näitten lisäks ostin Calvin Kleinin tummanpunaset farkut joista mun piti leikata shortsit, en pystyny kokeilee niitä siellä ja kotona huomasin et ne on liian pienet :( ne olis ollu kesällä ihan sairaan kivat mut pääty nyt mun omaan kirppiskasaan.
Pari tuntia kiertelin tuolla ja lähin liian myöhään koska tajusin että myöhästyin just bussista ja seuraava lähtee tunnin päästä. Kävelin sitte moikkaamaan mun siskoa ja menin subiin syömään.
Tykkäättekö te käydä kirppiksillä? Te jotka asutte pääkaupunkiseudulla, kertokaa teijän lempparipaikat nyt kun Valtteriakaan ei enää oo!

6 kommenttia:

 1. Karismas on kyl siel pukukoppi siin kassan vasemmalla puolella (: ainakin ennen
  en tiennykkää et valtterii ei enää oo :O tietoo miks se lopetttiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa pitääki muistaa seuraavaks ku käyn! ja en oikeestaa tiiä, se lopetettii joskus viime vuoden lopussa ku niitten vuokrasopimus (?) loppu tai jotai :(

   Poista
 2. Minne päin espanjaa ootte menos ja millon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähetää huhtikuun 17.päivä teneriffalle koulun kautta, se on semmone comenius-projekti et mennään perheisiin asuu viikoks :)

   Poista
 3. En tienny et siul on sisko :o :) mut kuitenkii, tosi kivoi ostoksii :)!

  http://eltsuk.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mulla on isosisko ja isoveli :) kiitti, niin mustakin!

   Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!