torstai 17. toukokuuta 2012

Kiire, väsymys ja polaroid


Oon varmaan viis kertaa tän viikon aikana alkanu tekee postausta mut aina on joko kuvat on huonoja tai en jaksa kirjottaa mitään, mut ehkä nyt onnistuis!
Oon vedelly alkuviikon huimilla kuuden tunnin unilla joten tää vapaapäivä tuli ihan tarpeeseen. Tiistaina menin suoraan koulusta tanssiin ja olin niin väsyny että bilsan lukeminen vähän jäi, eilen nukuin kolmen tunnin päikkärit ja havahduin hereille 18.15 ja tajusin et viidentoista minsan päästä mun pitäis olla takas koululla koska mentiin zumbaan! Se oli ihan sairaan kivaa ja meen kyllä useemminki varsinki nyt koska ens viikolla meillä on vikat tanssiharkat ja näytökset.
Onks täällä muita jotka on ihan koukussa Pretty Little Liarsiin, vinkkinä niille jotka ei jaksa odottaa aina viikkoa et uus jakso tulee, mä kattelen niitä täältä! Ne voi kyllä ladata koneelle ja niihin sais kans suomenkieliset tekstit mutta toi kelpaa ainaki mulle oikein hyvin.
Äsken kotiuduin Funkan kenraaleista joita kävin kattomassa, ens viikolla on sitte mun omat kenraalit ja näytökset, kattoo nyt jos sais vaikka jotain videoo tännekkin...

3 kommenttia:

 1. Toi pretty little liars on musta jotenki samaa toistava. Kun koko ajan mitä Alisonille kävi mua sen ekan tuottiksen jälkeen ei kiinnostanu enää yhtään. Ja kun se A on vielä niitten kaveri voisko vähä kuulostaa yhtä säälittävält kun salkkarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei sun EI olis tarvinnu kertoo että A on niitten kaveri koska mä oon ykköstuottarin alussa vasta joten älkää kertoko mitää juonipaljastuksia kiitos!

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana blogi!:) ja mäkin oon koukussa PLL:n jaksoihin! :D

  http://if-i-touch-the-sky.blogspot.com/

  käyhän kattomassa mun blogi ja liity lukijaks toki jos haluat seurailla mun kirjoituksia! :)

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!