sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Helsingin pienet ostokset

Eilen lähettiin tosiaan käymään Helsingissä rossin kanssa, hehkeinä puol kaheksan bussilla ja oltiin jo ennen kauppojen aukeemista perillä. Ihan sairaaaaaaan kuuma päivä ja mun jaloissa on nyt neljä rakkulaa eli kyllä käveltiinki aika paljon. Saatiin ihan hienosti parissa tunnissa kaikki rahat menemään mut löyty silti tosi kivoja juttuja, haettiin päivemmällä kans subit mut rehellisesti sanottuna huonoimmat subit ikinä, ne oli ihan kuivat eikä niissä ollu ees juustoo :(
Monkissa oli kiva ''2 for 1'' tarjous kaikista paidoista ja oli niin kivoja värejä että piti vähän hamstata....
Ihania pastellivärejä ja noi on just täydellisiä kesäpaitoja, sopivan ohuita. T-paidat oli 8e/kpl joten ostin kolme tommosta ja yhen samaa kangasta olevan topin. Voisin tässä joku päivä heittää vanhoja vaatteita kirppiskasaan nyt kun sain uusia, tykkään paljon
Päätin että mun on pakko löytää yhet shortsit kesäks, ja päätin myös että en osta niitä H&M:ältä. Kaikista kaupoista oli shortsikoot loppu ja melkeen jo luovutin mutta onneks Lindexissä oli yhet oikeenkokoset jäljellä! Noi makso 9,90e ja näistäkin tykkään tosi paljon!
Viime kesänä läträsin kaikenmaailman rusketusöljyillä ja perjantaina ohrauduin kokeilee rypsiöljyä joka oli ihan hirveetä, semmost tosi limasta ja haisi hirveeltä. Päätin kokeilla et onko toi vauvaoljy muka niin tehokasta mitä väitetään mutta kyllä se vaan on! Minä joka en koskaan rusketu, sain ihan kivat rajat puolessa tunnissa!!
Onks joku muu kokeillu tota baby oilii, onko toiminu?

2 kommenttia:

  1. Missä päin sinä siis asut? Tai niinkun että Helsingissä, Espoossa, jne.? Ja tosi kivoja vaatteita! Mistä tuota Baby Oilia ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asun Lohjalla, about puolen tunnin ajomatkan pääs Helsingistä :) ja ostin sitä ihan jostain ruokakaupasta, olisko ollu s-market tai joku, mut sitä myydään ihan kaikis normaaleis ruokakaupois, maksaa alle neljä euroo!

      Poista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!