torstai 29. maaliskuuta 2012

COMENIUS 25-28.3.2012

Ehkä parhaan neljä päivää takana. Oon tällä hetkellä niin yliväsyny etten pysty ees ajattelee järkevästi mutta joo, ajattelin nyt kertoo vähän näistä meijän päivistä. Comeniusprojektista siis kyse, meille tuli Espanjasta Natasha joka on ihan älyttömän mukava ja kaikinpuolin ihana ihminen. Ne siis asu meijän suomalaisten luona ja tuli meijän mukana kouluun ja mihin nyt haluttiinkaa mennä eli tässä olis nyt vähän meijän päivistä:

MONDAY

Eka päivä oli ihan tutustumista toisiin ja koulun esittelyä ja semmosta, leikittiin just jotain nimileikkejä ja yritettiin opettaa toisille omaa kieltä. Näytettiin niille vähän kaupunkia ja vietiin ne mäkkäriin syömään ja ei oikeestaa ollu mitään sen ihmeellisempää.

TUESDAY

Pidettiin kestävän kehityksen teemapäivä, koko koulu oli siinä mukana ja me mentiin köksään ja tehtiin harvinaisen pahaa kasvisruokaa mut oli se sinänsä kivaa koska ei kellään noist ulkomaalaisista oo köksää koulussa. Iltapäivästä mentiin avantoon ja saunaan, mä en ollu ikinä käyny avannossa ja se oli kyl tosi kiva kokemus, voitte vaan kuvitella niitten ilmeet ku ne tajus et suomessa on ihan normaalia mennä uimaan tähän aikaan vuodesta. Sauna oli kans ihan uus juttu niille! Illalla mentiin takas koululle ja meille oli järjestetty ''Harju amazing race international'' eli siel oli just erilaisii pisteitä, jotain ruokajuttuja missä oli esim. mämmiä ja salmiakkia. 

WEDNESDAY


Katottiin eri maitten diaesityksiä ja mentiin taas köksään, kaikki tunsi toisensa jo aika hyvin ja suurimman osan ajasta vaan istuttiin ja juteltiin. Käytiin kans kirkossa ja mentiin shoppailee meijän huimiin kauppoihin. Ja käytiin me mäkkärissä kans, koko ajan tuli syötyy jotain. Illalla oli sit keilausta kaks tuntia, meille oli tilattu sinne kivat 20 pizzaa ja muutaki syötävää, se oli kiva lopetus ja oli tosi kivaa♥ 
Viimenen ilta oli kuitenki viimenen, jouduttiin herää siinä kolmen aikaan yöllä ja lähettiin viemään noita kaupunkiin josta bussi tuli sit hakee ne lentokentälle, kauheet itkukohtaukset ja se oli hirveetä hyvästellä kaikki koska ei me ehkä nähä enää ikinä. 
Ihan mahtava kokemus, sai tutustuu älyttömän ihaniin ihmisiin ja mun on tosi vaikee ees kirjottaa näistä päivistä koska tapahtu niin paljon kaikkee. Toivottavasti pysytään yhteyksissä kaikkien kanssa, ihan mahtava porukka ja parhaat päivät ikinä!♥

4 kommenttia:

  1. vähä söpö toi poika jolla on noi tummat hiukset ja huppari :-D toi tossa kolmannessa!

    VastaaPoista
  2. Ano: hahaha Manoc, se oli tosi kiva! (:

    VastaaPoista
  3. IHANIN toi tiedät kyllä kuka;) heheeee::DD:

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!