keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Comenius projekti

En oo tainnu kertoo täällä tästä aiheesta ollenkaan, ei ainakaa ite muista...? Elikkäs, meijän koulussa oli jo viime vuonna käynnissä Comenius kerho, mut meillä ei ollu mitään tietoo et mikä juttu se on ja rehellisesti sanottuna ei kyllä kiinnostanukkaan. Nyt kasilla kuulutettiin et kaikki halukkaat vois tulla välkän ajaks kuuntelee vähän juttua tosta projektista, ja mentiin kaveriporukan kanssa ihan muuten vaan.

Saatiin tietää et toi  projekti liittyy ympäristönhuoltoon ja semmoseen, ja se on meneillään Kreikassa, Espanjassa, Saksassa ja Italiassa. Syksyllä kolme ysiluokkalaista oli päässy ton projektin kautta neljäks päiväks Kreikkaan. Se ei siis ollu mikään lomamatka, vaan ne kreikan Comeniuslaiset majotti nää tytöt niitten luokse asumaan, ja ne lähti aamusin ihan normaasti kouluun niiden kanssa. En tunne näitä ketä sinne lähti mut kivaa niillä oli kuitenki ollu. Nyt maaliskuussa noista maista tulee yhteensä 23(?) Comeniuslaista, ja me Suomessa majotetaan nää meille neljäks päiväks asumaan ja vietetään aikaa sit niitten kanssa.

Meille tulee kans jostain maasta yks, laitoin ykköstoivomukseks Kreikkalaisen koska tykkään siitä maasta niin paljon mut ei sillä oo mitään väliä mistä se sit tulee.  Ollaan suunniteltu keilausta, avantouintii ja kaikkee niille, tuntuu tosin aika tyhmältä että ne tulee tänne meijän pikkukaupunkiin koska Helsingissä olis niin paljon enemmän nähtävää, mut toisaalta uskon et niille tulee tosi kivat päivät.

 Ysin keväällä me luultavasti vuorostamme päästään sitte ulkomaille, mut siihen on niin pitkä aika ettei sitä oikeen jaksa ees ajatella. Saadaan varmaan aika pian tietää että kenet kukakin majottaa, ootan sitä niin paljon!

6 kommenttia:

 1. Hei vähänkö kiva toi juttu! Mäki haluisin että meille tulis joku ulkomailta, se ois upeeta :)

  VastaaPoista
 2. hah meijänki koulussa on toi comenius projekti. Meillä maat ovat: Ranska, Saksa ja Englanti. Ite oon lähdössä Ranskaan ensi syksynä! :)

  VastaaPoista
 3. Linta, ton pitäis kyl olla joka koulus toi on nii siistii!

  Lotta, oi vähän kiva!

  VastaaPoista
 4. Meilläki on toi comenius, mutta maina on Saksa,Englanti,Kypros ja Suomesta kaks koulua.
  Ite lähen Englantiin nyt maaliskuussa :)

  VastaaPoista
 5. Meijän koulus on kans toi comenius projekti ja oonkinl lähös sen kautta toukokuus puolaa :-) !

  VastaaPoista
 6. ano, oi vitsi mäki haluisin päästä englantii !

  Helmi, jees siistii ! En tienny et tää on näin mones koulus käynnis

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!