maanantai 9. tammikuuta 2012

10 asiaa joita vihaan talvessa

#1. Kylmyys.
Kesähelteessä tuskastellaan että VOI KUN ON KUUMA, MIKS EI OO JO TALVI?! ja talvellä päinvastoin. Niin se vaan menee. Tänä vuonna pakkaset tuli ihan puskasta, oli just tottunu niihin plus kolmen ilmoihin mut yhtenä kauniina päivänä herää ja näkee -14... mitä?


#2. Hiusten sähköisyys.
Ehkä ärsyttävintä ikinä. Olis se kiva vetästä iso villapipo päähän ja silleen, mut perille ku pääsee ni ei *?!@/&%!#!.... Onneks tähän ongelmaan on keksitty maailman paras hiustuote eli muumisuihke. Kokeilkaa, se toimii oikeesti.


#3. Toppavaatteet.
Mä en vaan pidä niistä. Ne kahisee ärsyttävästi.


#4. Sukkahousut.
Okei tää saattaa johtua siitä et tällä hetkellä mulla ei oo yhtiäkään oikeen kokosia sukkiksia vaan kaikki ryöstetty äitin laatikosta jotka on ehkä viis kokoa liian isot.


#5. Kosketusnäyttöpuhelimet pakkasilla
Eiks se niin menny että esim. iPhonet voi mennä/menee rikki kovilla pakkasilla? Mun rakas samsung (joka lepäilee nyt jossain en tiedä missä) oli ehkä huonoin talvipuhelin ikinä. Pari astetta pakkasen puolella ja se ei kyllä toiminu. Ehkä uus asukki yllättää mut.


#6. Painavien tavaroiden kantaminen
Mulla on koululle joku vähän alle kolme kilsaa, ja onnekseni saan kyytejä aika paljon koululle päin. Välillä oon huvikseni punninnu laukun ja se useesti painanu reilusti yli kuus, ehkä jopa seittämän kiloa. Syksyllä sai tunkee koko homman pyörän tarakalle mut nyt se sitte kannetaan kaikkien lumisten mäkien ja ojien yli. Okei oma vikani koska reppu olis helpompi.


#7. Kuivat huulet ja iho
En oo ikinä löytäny mitään superhyvää huulirasvaa joka sais mun huulet pysyy rohtumattomina. Paras tällä hetkellä (huom. suositelkaa te jotain hyvää) on labellon camomile & galendula eli meijän kielellä gaadenduula mut ei sekään kauheesti auta. Tuoksuu vaan hyvälle.


#8. Ulkovälitunnit
Ei mitään tietoo että mikä täälläpäin on pakkasraja vai onko sitä ees, mut jotenki niin epäreiluu välillä et koko koulu tungetaan ulos vaikka lumimyrskyyn 15-25 minuutiksi. Okei on niitä poikkeuksiakin aika paljon ettei sinne ulos tarvii mennä. Ala-asteella tais olla joskus pakkasrajana -15 °C ja oli tosi kylmä päivä mutta ehei, pakkasta oli vaan -14,7 °C joten ulos sitä mentiin.


#9. Jäiset mäet
Mun koulumatkan viimenen ponnistus on sellanen ''järkyttävän'' iso mäki, mikä ei oikeesti ees oo iso mut monta kertaa ollaan pysähdytty puoleen väliin koska ei vaan jaksa :D Ekoilla pakkasilla se on tosi liukas, seiskalla en oikeesti päässy sitä mun feikki H&M uggeilla ylös, vaan joutu rämpimään metsän kautta. Alastulo on toki kivaa. 


#10. Flunssat, nuhat, yskät....
Täälläkin yks noista kärsivä, nykyään mä oon tosi harvoin kipee mut talvisin tulee joku isompi tai pienempi flunssa, tällä hetkellä neljättä päivää kärsitään järkyttävästä kurkkukivusta (mynthonit loppuu just) ja yskästä. Ehkä tää tästä vielä.


Älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin, kyllä mä myös tykkään talvesta. Mutta kesä on kesä ♥

9 kommenttia:

 1. Hei mullaki on tota muumisuihketta kaapissa mutta en oo tajunnu et siit olis mitään apua :D se oli vaa nii ihqu ni oli pakko ostaa!

  Tää oli kyl kiva postaus ;)

  VastaaPoista
 2. Ainakin Acon huulirasva on toiminut mulla tosi hyvin ja vaikka onkin apteekki tavaraa, niin se ei silti maksa kun ehkä euron enemmän, kuin noi perus huulirasvat. (:

  VastaaPoista
 3. TALVI ON VUODEN PARASTA AIKAA. JOTEN HAISTA PASKA :D kaikella rakkaudella♥

  VastaaPoista
 4. Linta, sitä PITÄIS laittaa pyyhekuiviin hiuksiin (ja vielä maininta, se on tarkotettu vauvojen/pikkulasten hiuksiin) mut mä suihkin sitä pitkin päivää koska se on nii ihanaa :D

  Julia, uu vois kokeilla!

  Essi, nouuu

  VastaaPoista
 5. kuulostaapa jotenkin mun korvaan tosi omahyväseltä toi pakkasvalittelu :--D kun meillä täällä pohjoisessa oli tänäänkin pakkasta reilusti yli -25astetta :d

  ja apteekista saatava Bevita + (?) on parasta huulirasvaa ikinä! toimii mun överikuiviin huuliin kuin unelma <'3

  VastaaPoista
 6. Ano, hahah voi olla :D kattoo sitte kuinka paljon mä riparilla valitan koska se nyt on melkeen lapissa !Ja kiitos, totaki voisin kokeilla!

  VastaaPoista
 7. aah vihdoinki joku on samaa mieltä mun kanssa, talvesta löytyy monia valittamisen aiheita... mutta vinkkiä tuohon kuivaan ihoon ja -huuliin! mulla on atooppinen iho ni voit vain kuvitella miten kärsin siitä varsinkin talvipakkasilla :-D tavalliset labellot ei auta mitään, vaan suosittelen ihan reilusti vaan bebanthenia. se oikeesti toimii. myöskin kasvoissa jos on kuivia kohtia, ni kelpaa se sinnekin :-)

  VastaaPoista
 8. Blistex on todella hyvä huulirasva. Itse ainakin käytän ja sen saa ihan normaaleista ruokakaupoista. Ei tarvitse apteekkiin raahautua, jos ei sinne satu olemaan asiaa. :)

  VastaaPoista
 9. Ihan normi ruokakaupoista saatava Vitalis on ihan himohyvää huulirasvaa! :) Siinä ei ole vettä niin se ei kulu huulilla niin nopeaa eikä esim saa huulia kuoriutumaan niinkun esim vaseliini mulla tekee. :0

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!