maanantai 16. syyskuuta 2013

Hello september

Nyt voin ehkä jo myöntää et on lukiossa ja yläasteessa aika paljon eroja, ainakin tuntuu et aika loppuu koko ajan kesken mut toisaalta viikot menee ihan sairaan nopeesti. Maanantain jälkeen havahdun yleensä siinä torstain paikkeilla et taas olis viikonloppu edessä, en kyllä valita mut toisaalta tuntuu et jää hirveesti asioita tekemättä. Ens keskiviikkona alkaa meillä koeviikko ja yritys on kova, jännää et nyt kun pitäis oikeesti alottaa lukee ni keksin koko ajan jotain niin paljon kivempaa tekemistä.
Yks juttu mihin oon kiinnittäny muitten puheissa huomiota on se että ei ehi koulun jälkeen näkee kavereita tai tekee muutakaan koska koulu vie niin paljon aikaa, mulla tulee paljon läksyjä ja muuta mutta oon lähes joka päivä silti kerenny näkee kavereita illemmalla ja oon tosi ilonen ettei ''tiet oo erkaantunu'' esimerkiks niiden kanssa ketkä meni eri kouluihin (munkkalaiset ootte ihania♥).
Viime viikolla tapahtu kaikkee pientä kivaa ja ei niin kivaa, tiistaina kävi pieni loukkaantuminen tanssissa ja edelleen kärsin aika jäätävästä kivusta peukalossa joten pitää kattoo jospa huomenna kävis näyttää tätä jossain... mut perjantaina oli lukion ykköstenbileet jotka suju kans hyvin paria juttua lukuunottamatta mut tosi kiva ilta kuitenkin! Lauantaina oltiin vaan meillä tyttöjen kanssa ja pidettiin leffailtaa ja tämmöstä. Nyt aattelin alottaa pikku hiljaa psykan lukemisen joten palaillaan myöhemmin!

6 kommenttia:

 1. aws säki oot iha semi ihana <3<3<3

  VastaaPoista
 2. senkin kaunokainen, postaa useammin!!
  sympatisoin sua psykan lukemisessa. vaikka musta se on kyllä aika kiinnostava oppiaine :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritän parhaani ois hirveesti postattavaa mut jostain syystä en vaan saa mitään aikaseks!:D

   Poista
 3. ihanan näköinen tuo vaaterekki + jouluvalot <3

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!