keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kesä & Instagram

En jaksa oikeesti uskoo että kesälomaa on jäljellä 4 päivää, heräsin viime viikolla siihen et mul ei oo mitään hajua mitä mun pitää lukioo varten hankkia enkä muutenkaan oo hirveen perillä mistään mut kyllä ne sit lopulta selkiinty vähän. Mun kamerassa on jotain häikkää nyt, en tiiä johtuuko objektiivista ja rungosta mut pitää nyt kattoa mitä sille pitäis tehdä, joten päätin nyt koota koko kesän instagram räpsyjä sieltä täältä!
 Päättärimeininkejä, en ois vielä tollon uskonu että tästä tulee näin hyvä kesä. Oli oikeesti tosi hieno fiilis kun sai ton päättötodistuksen käteen mut samalla tuntu hassulta et syksyllä odottaakin sit ihan uudet naamat ja kaikki muuttuu aika paljonkin.
1)OC-maraton rossin kanssa, samaisena iltana lähettiin myös 3 metrisen kumiveneen kanssa yösoutelulle, tää oli ehkä yks koko loman parhaista päivistä 2) Lahden satamassa syömässä♥ 3) Tyttöjen kanssa yöuinnilla, toi oli niin kiva kokemus!
 1&2 Summer up, joka oli ehdottomasti koko kesän paras juttu! 3) Eka Frozen yogurt kokeilu Tallinnassa, ihan sairaan hyvää
 1&2 Monan mökillä, toi oli kans yks kesän parhaista reissuista, kiitos tytöt♥ 3) Lintsillä poikien ja rossin kanssa, takana 3 tunnin yöunet ja Summer upin jälkeinen päivä joten vähän oli väsy
 1) Tehtiin viime viikolla vissiin neljä kertaa tyttöjen kanssa lettuja ja muuta, mut ehdottomasti parhaita oli nää amerikkalaiset pannukakut! 2) Onnellinen ja ruskettunu minä 3) Mökillä♥
1) Lauantain kirppistunnelmia, tosi kuuma päivä mut lompakko kiittää 2) Leffailta suvin ja julian kanssa 3)Ollaan nyt oltu 4 päivää putkeen rannalla maailman parhaalla porukalla, hassuu et just nyt kun kesäloma loppuu ni vasta nyt jaksetaan raahautua rannalle.

Loppuloman suunnitelmat on jo aika selvät, huomenna suunnataan Helsinkiin shoppailemaan ja vihdoinkin pääsen käymään Julialla niitten uudessa kämpässä, lauantaina on mun veljen häät mut muuten varmaan vietetään vikat maholliset päivät kavereitten kanssa yhessä ja nautitaan lomasta, ihan mahtava kesäloma takana!

4 kommenttia:

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!