lauantai 13. heinäkuuta 2013

THIS IS WHY I LOVE SUMMER

Tää kesä on ollu kyllä yks ihan parhaista, tuntuu et olis kokoajan menossa ja on kyllä tultu tehtyy ihan sairaan paljon kivoja juttuja!
Yks tosi kiva juttu on se et ollaan tyttöjen kanssa (varsinkin rossin) innostuttu kokeilee uusia ruokajuttuja niitten ikuisten pakastepizzojen tilalle, esimerkiks nää vartaat oli ehkä paras keksintö ikinä, ollaan kans tehty parasta kanasalaattia ikinä ja yks ilta innostuttiin tekee tollasta nacho-jauhelihajutskaa ja olihan muuten hyvää. Hyvää ruokaa ja parit jaksot OC:ta ulkona, täydellistä! 
Kesäsin mun päivä alkaa siinä kolmen maissa, en nuku yleensä hirveen pitkään mut hengailen vaan sängyssä ja syön rauhassa aamupalaa ja yleensä aamusin katon kans netistä jotain sarjoja. Mun lemppareita on aina niin hyvä Pretty little liars ja Carrien päiväkirjat!
En myöskään jaksa kesäsin meikkailla ja parhaimmillaan olin oikeestaan koko kesäkuun ilman meikkiä, hiusten annan kans aamusin vaan kuivua ja olla ihan sellaset mitä ne on luonnostaankin!
 Ollaan kans kavereiden kanssa toteutettu kaikkia kivoja ja vähän tyhmempiäkin juttuja, yks ilta/yö kannettiin kolmemetrinen kumivene kaupungin läpi rantaan ja soudeltiin tihkusateessa, ollaan vietetty kans aika paljon tyttöjen iltoja ja kateltu isommalla porukalla ihan sairaasti leffoja, ajeltu ympäri Lohjaa, vietetty sadepäiviä syöden hyvää pitsaa, lähetty 60km pyöräretkelle Inkooseen ja kaikkee tommosta! Oon tutustunu tänä kesänä kans ihan älyttömän hienoihin ihmisiin ja saanu paljon uusia oikeesti hyviä ystäviä. Eilen oli kans ihana jälleennäkeminen kun ihanat tytöt tuli takas Jenkeistä kun ei olla kolmeen viikkoon nähty. Huomenna olis taas suuntana Lahti ja maanantaina lähetään tytsyjen kanssa Monan mökille viikoks, joten palaillaan taas myöhemmin♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!