lauantai 20. huhtikuuta 2013

HIUKSISTA

Aina sillon tällön multa tullaan kyselemään ihan perus juttuja mun hiuksista, ja ajattelin nyt koota kaikki jutut tähän. Juurikasvu korostuu näissä kuvissa tosi kivasti, en oo siis koskaan värjänny hiuksia kestoväreillä vaan aina joskus vaalennan ihan sävyteshampoolla, eli aika lailla oma väri on kuitenkin päässä. 
 Nukun lähes joka yö hiukset kiinni, yleensä ihan perus ranskiksella tai leteillä. Ylläolevassa kuvassa mulla oli yön yli märkiin hiuksiin tehty ranskanletti jolla tulee tosi kivat ja aika luonnolliset kiharat. Arkisin en oikeesti jaksa tehdä mun hiuksille mitään ja tämmöset kiharat on musta ihan hyvät, mutta tosta on myös helppo lähtee kihartaa tai suoristaa, teen aina sen mikä hyvältä tuntuu!
Aika usein lähen aamulla ihan hiukset tommosella nutturalla, tohon ei oo mitään teko-ohjeita, se vaan tulee automaattisesti. 
 Ostin tossa vähän ennen joulua ton paljon puhutun Tangle Teezer harjan ja oon tykänny tosi paljon! Sitten on toi lämpösuoja, toi on ihan hirveen huonoa ja jättää hiukset aika tahmeiksi joten sen takia en oo hirveeseti lämpökäsitelly hiuksia viime aikoina, maailman paras lämpösuoja on se Tresemmen mustassa pullossa oleva!
 Suoristusrautana toimii ehkä vuoden vanha remingtonin rauta, toimii hyvin mutta ainut huono puoli tossa on että sitä kuumuusastetta ei pysty vaihtaa, vaan toi menee suoraan 200 asteeseen joka on mulle vähän liian kuuma. Kihartimena mulla on toi OBH nordican - kiharruspuikko, toi on ihan älyttömän hyvä ja toiminu hienosti jo useemman vuoden.
 Suoristan tosi harvoin nykyään, enintään pari kertaa viikossa ihan vaan laiskuuden vuoksi ja ihan hyvä niin, kyllähän suoristaminen kuluttaa hiuksia tosi paljon. 
Kiharat hiukset on mun lemppari, aamusin en vaan koskaan jaksa alkaa noita kiharoita vääntää vaikka siinä meneekin se 15 minuuttia enintään. 

4 kommenttia:

  1. Voisitko joskus videoida, kun teet ton nutturan.
    Ymmärrän et siihen ei oo mitään "ohjeita" ja siit aina vaan tulee vähä erillainen.
    Mut näkis vähä tekniikkaa miten teet sen!! :)

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!