sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Arvonta!

Mä oon jo niin pitkään halunnu järjestää jonkunlaisen arvonnan teille ja tää ajankohta on aikas sopiva koska tää blogi täyttää ihan kohta kolme vuotta! Nyt teillä on mahollisuus voittaa Sinkkuelämää - sarjasta tuttu ''Carrie'' koru! Nimesi.fi on lupautunut lähettää yhdelle onnekkaalle tommosen korun valitsemallaan nimellä, eli voittaja saa itse päättää haluaako korun hopeisena vai kultaisena ja ketjun pituuden. Paljon onnea kaikille tasapuolisesti ja tässä arvonnan säännöt:

1. Kerro vähän että mistä kautta päädyit tänne blogiin ja minkä takia luet tätä.
2. Laita loppuun sähköpostiosoitteesi että saan voittajaan yhteyttä.
3. Jos ilmottaudut anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki!

Arvonta päättyy 11.3.2012! Onnea kaikille!

29 kommenttia:

 1. 1. Rossi tais näyttää tän blogin mulle tai sit sä aloit lukee mun blogia(?) jaa jäin seurailee ku tää on kiva blogi, hyvänlaatusii ja selviä kuvia! :-)

  - olga1997-@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. 1. Mä päädyin sun blogiin ihan tän blogin alkuaikoina, en muista olikse Nelliinan blogin kautta vai kaverin kautta, mut jommankumman kuitenkin :) Heti sillon ihastuin sun kirjotustyyliin ja on pysynyt kyllä yhtenä lempiblogeista edelleen ! :)

  tea1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Edelliseen lisäten, luen blogiasi sen takia, että kirjotat ihanalla tyylillä ja kaikki postaukset on just semmosia, että haluaa lukea enemmän :) Lisäks sun blogistas huomaa että siihen on panostettu!

  VastaaPoista
 5. Päädyin tänne varmaankin Demin kautta, tai sitten jollakin muulla tavalla... En enää muista, kun oon lukenut tätä sun blogia aika kauan. :D Kuvat on isoja, upeita ja laadukkaita, teksti selkeää ja sitä on sopivan verran. (:

  280498@windowslive.com

  VastaaPoista
 6. 1. Nyt en kyllä muista miten päädyin, mutta uskoisin jostain linkitä blogisi jutusta? Lukeen jäin kivan ulkoasun, mielenkiintosten ja hyvälaatusten kuvia ja hyvän tekstin takia :)

  l0tta@live.fi

  VastaaPoista
 7. sulla on tosi kivoja kuvia ja kirjotat sillei just sopivasti etkä jaarittele turhia! oon lukenu blogias jo yli vuoden, mutta mulla ei oikeen oo kyllä mitään hajua mistä löysin sun blogis :o
  mutta kuitenkin hyvä että löysin, oon tykänny paljon :)

  jaja mun s-posti on:

  emma.luostarinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Päädyin tänne blogiin, koska juttelin sun kanssa facessa, vaikken tuntenu sua, ja sit sä linkkasit sun blogin, kun se jotenkin tuli puheeks. (: tykkään lukea!

  milja-97@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. 1. Päädyin blogii selaimella mitä muut bloggaat lukee, ja blogi on vaa hyvä! :)
  2. omppi-95@hotmail.fi

  VastaaPoista
 10. 1. ''Löysin'' blogin kun kaveri kertoi et pidät blogia ni aloin vähä kattelee ja sittenki lukemaan (: Luen sun blogia koska osaat kirjottaa ja kertoa kaikissa postauksissa hyvin ja no tykkään tosi paljo sun blogista! Ootan aina uutta postausta (:
  2. ninni.pinni@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. En oo ihan varma, että mitä kautta päädyin lueskelee tätä, mutta muistaakseni se oli jonkun toisen blogin kautta. :) Luen tätä sen takii että siun teksti on aina kivaa luettavaa ja sulla on mielenkiintosia kuvia ja plussana vielä että oot kaunis! :)

  sande.wallius@gmail.com

  VastaaPoista
 12. 1. löysin blogin ihan sattumalta, taisin selailla jonkun muun blogia ja jostain linkistä tämän löysin :) tykkään blogin kuvista ja kirjoitustyylistä.

  roosa.saranpaa@netti.fi

  VastaaPoista
 13. Päädyin blogiin, kun mainostit sitä demi.fi:ssä. Tykästyin hurjasti hyvälaatuisiin kuviin, kauniiseen ulkoasuun ja kiinnostaviin juttuihin. Myös sun tekemät kollaasit on mun mielestä aivan upeita (: siinä syyt, miksi luen tätä.

  lastdyingbreath@hotmail.fi

  VastaaPoista
 14. 1.Noh löysin tänne kun kerroit et teit blogin. Taino oikeestaan ku tehtiin samaan aikaan blogit :D joo tiiät kyllä. Ja luen tätä koska tää on paras !! ;)

  2. rossi--97@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. luin joskus jotain demin keskustelupalstoja ja olit linkannu sinne blogis, joten sieltä sitten. ja ku kirjotat niin mielenkiintosesti ja kivoi kuvii niin jäin sit lukijaks.

  amisporkkana@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Löysin sun blogin ihan sattumalta kun googlailin jtn. Tykästyin ulkoasuun ja hyvä laatuisiin kuviin ja jäin seuraiemaan :)
  Oopu-@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. 1. Löysin tänne blogiin blogilistalta, kun seurasin uusimpia päivityksiä :) Tykkäilen blogista hurjasti!

  sapphires_(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Löysin blogisi sattumalta bloggerin kautta ja onneksi löysin, tää sun blogi on aivan mahtava! :>

  saija.lahti-roysko@netikka.fi

  VastaaPoista
 19. Niin ja hopeisena jos voitan :D

  VastaaPoista
 20. Löysin tän joskus bloglovinin kautta ja sitä kautta myös seurailen :)

  annika_silvennoinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 21. 1. Aloin lukemaan sun blogia kun sillon melkein heti näytit sen mulle. Kuvat on makeita, ja juttui on hauska lukee ku jotkut jutut on niin tuttuja ! :D Mut kuitenkin, älyttömän jees blogi !

  aino_jaalinoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. 1. Linkitit tän blogin mulle, ku galleriassa kyselin muitten blogeja :D:D

  2. emilia.nystrom@vantaalainen.com

  VastaaPoista
 23. 1. en oo ihan varma miten päädyin lukeen sun blogia, oiskohan ollu demin tai jonkun toisen blogin kautta. Sillon sulla oli vielä about 50 lukijaa jaja oon jääny lukemaan, koska vaikutat kivalle tyypille ja sulla on mukavia postauksia :)


  2. lotta.tolpo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 24. muistan kun joskus sun blogin ihan alkuaikoina päädyin sinne silleen että löysin sen osotteen sun galleria profiilista! olin ihan woooooooot onko sulla blogi:o tai no hyvä että sillon edes tiesin mikä blogi on hehee...:D Sun kuvan on niiin ihania kaikki! ja sun kuvaustaidotkin on vaan parantunu koko ajan hullusti vaan enemmän ja enemmän jatka samaan malliin saijja wuhuu!
  nella.camilla@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Päädyin blogiin koska oon sun isosisko ja pitää vähän vahtii mitä pikkusisko puuhaa. Mulle tää koru citih T SINIII lol

  VastaaPoista
 26. En yhtään muista, että mistä löysin sun blogin. Tääl on ihania ja hyvälaatusia kuvia, osaat kirjottaa hyvin ja vaikutat mukavalta. Blogis on yks mun lemppareista.

  jenna.siltala@luukku.com

  VastaaPoista
 27. löysin tän blogin Demin kautta ja kun tein oman blogin niin laitoin tän sun blogin mun blogin sivulle ja melkeen joka postauksen oon lukenut.Tykkään kuvista ja vaikutat ihanalta ihmiseltä (: !

  rixupoksu@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Joskus luin sun blogia, ku olit pitäny vasta vähäsen aikaan:) Sen jälkeen oon lukenu ja tää blogin tyyli on kyl muuttunu hirveesti:-) Tykkään tosi paljon ! Kuvat on hyvälaatusia, kirjotat kivasti ja piristät päivää :)

  xoxoanni@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Mä päädyin sun blogiin viimekesänä yhtenä yönä kun kattelin yhen bloggaajan lukijoita ja sä olit sielä :) Sit aloin lukemaa tätä sun blogia ja luin sinä yönä tän uusimmasta postauksesta ensimmäiseen postaukseen..:) tykkään sun blogista ku sul on niin paljon erilaisia asioita mistä kerrot esim. ku oot leiponu kaikkee ja teit ite sen one piecenki..:) + hyviä kuvia ja selkeetä tekstiä :)

  susanna.parviainen@hotmail.fi

  VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!