keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Sain tän idean Olgalta, en oikeestaan tiiä oonko kertonu koskaan tällee tiivistettynä itestäni kunnolla, ja toinen syy on että mul ei oo mitään postausideoita joten välillä jotain ees tänne (:

Minä
Oon syntyny kesäkuun 3. päivä vuonna 1997 eli huimat 14 vuotta ikää nyt. En oo koskaan muuttanu eli aina tällä samalla kadulla oon päiväni viettäny. Pituutta tällä hetkellä on jotain 165cm ja silti oon meijän luokan kolmanneks lyhyin tyttö.. ! En oo koskaan värjänny hiuksia, syy siihen on että mä vaan satun tykkäämään täst omasta vaaleesta väristä enkä osais ikinä kuvitella itteeni vaikka brunettena. Siniset silmät ja vaaleet hiukset, eiks se näin aika usein mee.

Harrastukset: 
En oo koskaan välittäny mistään kunnon urheilulajeista enkä välitä vieläkään. 2. luokalla alotin kuvataidekoulun ja yhteensä kuus vuotta siellä olin kunnes tänä vuonna lopetin. Ei se vaan ollu enää niin kivaa. Tanssin alotin ehkä 3-4 vuotta sitten, Street Dancen siis, ja tällä hetkellä tanssin kaks kertaa viikossa. Leipomisen vois kai laskee harrastukseks, varmaan joka viikko teen jotain kakkua, muffinsseja, kiisseleitä yms.

Perhe ja ystävät
Mun perheeseen kuuluu äiti, isi, sisko, velipuoli ja kaks koiruutta Peni ja Senti, jälkimmäinen on meijän pikkuvauveli joku viiden kuukauden ikänen ja pensku täyttää tänä vuonna jo 10. Kaikki muut paitsi mun veli asutaan saman katon alla, tosin mun sisko majailee meijän kellarissa. 
Kavereita mulla on paljon, hyviä ystäviä vaan pari. Tykkään hauskoista, luotettavista ja ihanista ihmisistä, kaksnaamasista ja semmosist ilkeistä en kauheesti välitä. Yläasteella tutustuin niin ihaniin ihmisiin paitsi että siin meni hetki ennen ku alettiin hengailla yhessä mut nyt vanhat ja uudet kaverit on kaikki sekottunu ja se on tosi kiva.

Koulu
En voi sanoo että vihaisin koulua mut emmä siitä kyllä tykkääkään. Hyvät puolet on meijän tosi kiva luokka ja  se valkonen kastike mitä saa kalapuikkojen kanssa. Mistään muusta en sitte tykkääkkään. Pärjään kaikissa aineissa ihan hyvin, kässä ja köksä on lemppareita.

Random
-Suunnittelen mun elämää kauheesti eteempäin, tiiän tasan tarkkaan millasen asunnon haluun ja miten sen sisustan. Mietin ihan liikaa joissain tilainteissa et mitä seuraavaks sanon
-Lempiruoka on Martinan kanakori, syön tasan tarkkaan ravintolassa kanakorin tai leihtipihvin. Mikään muu ei käy
-Pienenä halusin delfiinien kouluttajaks, enää en tiiä yhtään mikä haluisin olla isona
-Lemppariohjelma on Täykkärit!!
-Mun mielestä syksy alkaa ku oon ekan kerran saanu vispipuuroa, nyt sain sitä eli nyt on syksy. That's it.

2 kommenttia:

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!