perjantai 18. helmikuuta 2011

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Heipsun, anteeks pieni tauko tässä, ei oo yhtää innostanu mikään vähään aikaan. Tää viikko on ollu kyl täynnä kaikenlaista kivaa ja ei-kivaa;
MAANANTAI: Koulussa pidettiin halipäivä ja ystävänpäivägaala, muutenki oli tosi rento koulupäivä, kolme ekaa tuntia kässää jossa alettiin tekee kauluspaitoja, malli on ihan samanlainen ku nää Ginan ja H&M:än ruutupaidat, mun kangas on sellast ohutta farkkukankaan näköstä, toivottavasti siit tulee kiva! Illalla pääsin tanssiin, se on maailman hienoin se meijän tanssi! Yritän saada teille vaik kenraaleista jotain videoo siitä (:
TIISTAI: Päivällä oli tosi vaikee köksän koe, en tajunnu siit oikee mitää mut syytän kyl mun lukemisiani mitkä ei ollu kauheen pitkät. Tehtiin pinaattilettuja, makaronisalaattia ja hedelmävaahtoo, nam! Illalla mun oli pakko leipoo jotain, joten tein sitte lettuja.
TORSTAI: Oltiin kaks tuntii koulussa ja mentiin sitte penkkareihin, oli niiin jäätävän kylmä ilma ettei mitää. Tultiin päivällä takas koululle ja istuttiin essin ja saran kans vessas 20 minsan välkkä ja yritettiin lämmitellä koska me oltiin niin umpijäässä. Vikal tunnil oli sit kans äikänkoe, johon en kerenny myöskää lukee paljoo koska edellinen ilta suju rossin ja monan kanssa, mut onneks se oli tosi helppo.

PERJANTAI: Eli tänään, tos penkkarijutust nousi kauhee huuto meijän luokassa, meit syytettiin lintsaamisesta ja jälkkä oli määrätty jo kaikille mut onneks saatin selvitettyy se koska ihan lupien kanssa oltiin siel :D Kaks vikaa tuntii oli liikkaa, varmaa ekan kerran ku tykkäsin oikeesti koulun liikasta, tanssittiin eka tunti ja loppuaika pelattiin.
©sini
Toi kauhee pakkanen vois kyl jo loppuu, taidan olla syväjäädytetty. Nyt alko sitte hiihtoloma, ei oo mitää suunnitelmii viel mut eiköhän tässä tekemistä keksi. Ja hei,se video. Alkaa joitain varmaan jo ärsyttää et lykkään sitä koko ajan mut toi pokkari ottaa ääntä nii huonosti et yritän nyt keksii jotain ovelaa mut sen lupaan et se video tulee, vuokraan vaik sit jonkun kameran! Hyväää hiihtolomaa kaikille ja palaillaan tässä joskus loman aikana ! (:
huh, tuli aika pitkä :o

Diddy - Coming home

2 kommenttia:

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!