perjantai 31. joulukuuta 2010

New Year!

Tää vuosi alkaa pikkuhiljaa olla ohi, ja tossa eilen kattelin kuvia tältä vuodelta (ja poistin samalla 3332 turhaa kuvaa..) ja ajattelin muistella kulunutta vuotta vähän tänne blogiinkin !
----------------------------------
Talvesta ja kevääästä mulla ei oo mitään muistikuvaa mitä sillon tapahtu, paitsi tietysti meijän vanhan luokan legendaarinen luokkaretki joka oli yöpyminen Siuntion metsässä, tarkotus oli nukkua kodassa, siis sellases isossa teltassa periaatteessa:
Toi teltta oli ihan täynnä hyttysiä ja mitä jotai ötököitä ja siel oli tarkotus nukkuu... -.-
Oli Toukokuun yks kuumimmista päivistä ja me jouduttii hyppelehtii jossai metsissä ja nii. Sit jouduttii tehä meijän ruoka, kanaa ja salaattia ja jotai, ja sit sai ite paistaa viel lettuja jos halus:
(mun lettu!)
Yö oli ihan järkyttävän kylmä, mentii nukkuu joskus 12 aikaan, ja herättiin puol viideltä kaikki ja mentii istuu nuotion ääree ja juoruttiin siin jotai, ei siel voinu oikeesti nukkuu koska oli nii kylmä :s
Aamulla oltiin tietysti niiin virkeitä, ja jouduttiin meloo 3 tuntii siuntion kylpylään, mul ja venlal oli hieman hauskaa, käytii puskis, nähtii kuollu kala, norsu, krokotiili ja valas. Oli toi reissu ihan kiva vaikkei nii uskoiskaa. Meijän luokan kans koettiin myös kaikkee muuta, mm. vappuna pukeuduttiin ja saatii meikata meijän luokan poikii, ja sit oli oppilaat vs. opettajat pesisottelu johon pukeuduttiin kans koko luokka, ja nyt sit seiskalle meijän luokka hajotettiin mut ei voinu mitää :)
Sit suoraan kesäkuuhun ja kesälomaan muutenki. Mä vietin melkeen koko kesän Kaislan sellases ihme ulkohökkelissä kaikkien muittenki kaa. Niil oli uima-allas ja jättitramppa ja meil oli niiiin paras kesä siel. Oltii siel ulkovajas yötä monta kertaa tosi isol porukal, huudatettii musaa ihan täysii yötä myöten mut sielt ei oikeesti kuulunu ulos mitään. Jotkut kävi kerran yöuinnilla, valvottii koko yö ja naurettii ittemme väsyneiks, ja sit oli tietty miffy ja martti, sellaset jättimitkäpehmolelut.. (hihihi, älkää kysykö..) Oltii myös rannalla aika paljon, nukuttii teltoissa ja en ees muista kaikkee, mut sen muistan et 2010 kesä oli paras ikinä ::::)
Kesällä olin kans tosi paljon nellan kanssa, otettiin ihan liikaa kuvia (niit oli eilen 453 meijän koneella) ja jotai omaa säädettiiin aina. :) Nyt meil molemmil on järkkärit joten lisää kuvia on luultavasti tulossa, ainaki ens kesänä :D
Syksyllä alko seiskaluokka. Ekaks meijän luokka oli tosi hiljanen, kukaan ei puhunu tunneilla mitää eikä viitannu, mut nyt... Meijän luokasta puhutaan opettajanhuonees, koska joskus joku random opettaja näki meijän luokan huutamas siel käytävillä, ja se sanoo "AI TE OOTTE SE SEISKA LUOKKA JOOJOO NYT MÄ YMMÄRRÄN..." ja no suoraan sanoen, meijän luokka on aika mahtava ja paras ja mitä nyt ikinä keksiikää <3 (::
Tossa syksyllä oli kans meijän Kreikan matka joka oli tosi ihana♥
Ja nyt talvi♥ On ainaki lunta, toisin ku pari vuotta sitte. Meijän pihallaki on varmaa puol metrii lunta mut se on ihan kiva. Toisaalta toivoisin et olis jo kesä :) Kai se kohta tulee. Nyt oli ihana joulu, tänään on uudenvuoden aatto, oon ollu luistelemassa, saanu järkkärin ja ipod telakan, ostanu vaatteita, nauranu, ollu kavereitten kanssa, ajatellu et meen hiihtämään tänää ja mitä muuta. Tässä oli mun tän vuoden kohokohdat, mä toivotan teille nyt 
HYVÄÄ UUTTAVUOTTA 
ja jatketaan ens vuonna ♥

2 kommenttia:

  1. kiitos sun kommentista<3 ja hyvää uuttavuotta! :)

    VastaaPoista
  2. Haidi: Kiitos itelles ku oot kommentoinu tänne näi paljon (: ja samoin<3

    VastaaPoista

Sony a290
Sony 18-55 f/3.5-5.6
Tamron 55-200 f/1:4-5.6 MACRO
Samyang Fisheye f/3.5
Sony 50mm f/1.8

+kolmijalka ja kaukolaukasin
Muokkaan kuvat photofiltrellä!